סוף צפוי ומשעמם!

סוף צפוי ומשעמם!

כמובן שהתרגשתי,אבל......... שאני אבין,באמת חשבתם שיקרה משהו אחר בכל הפרק הזה? הכל הלך בדיק לפי חוקי הטלנובלה. תגידו דבר אחד שהפתיע אתכם!

דודל

New member
צפוי צפוי... אבל

אמנם את ידעת את הדברים שהולכים לקרות, אך לא את הדרך שבה יקרו, וזו הפואנטה
. הבנת?

נכון.......

וזהו הרי סודה של כל טלנובלה. אבל זה עדיין מדכא......... בגלל זה אני מעדיפה אופרות סבון,שתמיד מפתיעות ולעולם לא מסתיימות!

דודל

New member
לעולם לא מסתיימות... אחחחח

זה מייגע, את לא חושבת? אני לעולם לא אעז לצפות בסדרה כמו "ימי חיינו" או "צעירים חסרי מנוח", בהן משודרים 824,024,249 פרקים בעונה.

חחחחחחחחחחחחח

טוב...................... מייגע,אבל נחמד ונעים......... תנסה ולא תתחרט!

EuroSims

New member
אוי תעשי לי טובה

מן הסתם זה ייגמר בסוף טוב למה ציפית ? שדורון יתאבד, מאיה וגידי ימותו בעוד טיסה שהתנגשה בבניין גבוה בניו יורק סמדר תדחוף גם רונה מהגג ויונתן יפיל את היקב?

מאיה תחלה באיידס,

ורונה היא בת-דודה של דורון שהוא גם בן-דוד של אביה מיכאל, אתי תתאבד ויונתן יצא לחפש את עצמו במזרח הרחוק. לפחות השמועות היו די קרובות, לא?

חחחחחחחחחחחחחחחח

מה קשור טוב??????????????????? יש עוד מלא סופים טובים.............. אבל מה אתם מתרגשים כלכך,נכון,זה הפרק האחרון............ אבל אשכרה בכיתם? מה,כאילו לא ידעתם שזה יקרה?

pompii

New member
הסוף היה צפוי- זה ברור אבל....

זה מרגש לראות איך הכל מגיע, ואת כל השתלשלות העיניינים, ובכלל עשו את זה בצורה מאוד מרגשת שעשו את זה איטי וראו את כל המשפחה דורון רונה ומאיה ביחד וכולם מחייכים זה מרגש, זה מוריד דמעות..... אני בטוחה שכולם פה התרגשו זה ממש עצוב.... חבר´ה מה עושים? עצוב עצוב...

למעלה