סוף עצוב לאהבה!

*pank

New member
סוף עצוב לאהבה!

נפגשנו בטיילת, נפעמת מהנוף ושכחת להציץ לי לתוך המחשוף נפגשנו בטיילת, אורות מרצדים ובנמל ספינות שולחות איתותים מסביבנו זוגות אוהבים מתחבקים ואנחנו יושבים כשני זרים ואני משדרת אותות מצוקה הן רק אתמול אהבנו נורא ואתה את איתותי הבנת הפוך והמכשפה הקטנה שבי מיד להגנתי כנמרה זינקה מחיפה לת"א אותך שילחה עמדתי ילדה קטנה ונטושה ואתה חלפת על פני במכונית חדישה וארשת פנים אדישה איך שהגעת לחניה בביתך תחינת ליבי השיגה אותך ובאותו לילה בפעם השניה כשם שנסעת שבת לחיפה אך לא די היה במחווה היפה, האהבה לא כבשה האהבה לא ניצחה למחרת בבוקר עזבתי אותך כל-כך חששתי שתנטוש אותי עד שבמקום לחכות לנטישה הגדולה, הקדמתי מכה למכה ועכשיו אני שקטה כי אתה יכול לנטוש אותי רק פעם אחת!!!! יותר קל להתמודד עם נטישה מאשר עם פחד מנטישה

אוי ..

חוסר תקשורת הייתי קוראת לזה .. את שידרת אותות של מצוקה לאהבה והוא הבין אותך לא כשורה .. אבל למה לך להוציא מיד את פאנק הרעה .. ? למה לא נשארת פאנק האהובה הקסומה ..? לדבר , להגיד מה שבלב . לשוחח גם אם זה כואב .. לא לנתק ולזרוק .. את רגש שאהבה .. הרי היתה פה אהבה , או שאני טועה ?? אם זה לא היה אמור להיות האהבה , אז מה בפעם הבאה אולי זאת תהיה האהבה הקסומה שלך .. אל תדאגי , כולם אומרים שלכל סיר יש מכסה .. אז גם את הסיר שלך ... יש מכסה לכסות אותו לאהוב אותו אהבה טהורה .. אהבה קסומה של אלך לילה ולילה .. נכון קל להתמודד עם נטישה .. ולא מנטישה .. כי קל יותר להיות זה שעושה .. אבל ביני ובינך , בתוך הלב ... זה בכלל לא קל .. זה קשה שבעתיים כי לאהוב אדם ואחר כך לזרוק אותו .. כשאת יודע שאולי זה מה שהוא רוצה לעשות .. זה צובט בלב ... בוקר טוב פאנק .... שרון

*pank

New member
שרון מקסימה!!!

בסופו של דבר דברתי איתו, ואז התברר לי שהוא לא מסוגל לעשות אותי מאושרת ולהעניק לי את האהבה לה אני זקוקה, הודעתי לו שהוא הגבר האחרון שמאמלל אותי! הוא אמר לי שהגבר שאני מחפשת קיים רק באגדות, אבל אני מסרבת להאמין הגבר שאני מחפשת הוא מאוד ארצי, רק לא אגואיסט ושקוע בעצמו. גבר שאפשר לפתח איתו קודם כל ידידות וקשר מהותי ואיכותי. גבר קשוב ואמפתי, גבר שיושב ליד אהובתו (כך הוא טוען לפחות) בטיילת רומנטית ולא טורח להתייחס אליה, כי הוא מהופנט מהנוף. החטא היחידי שלי הוא שאני זקוקה לאהבה (מי לא?!). אז יש לי מסר לאומה באהבה צריך להשקיע בתחילת קשר צריך לתת חיזוקים ולהפגש בתדירות על מנת להסתגל אחד לשניה ולבסס את הקשר, בתחילת קשר צרכים להיות פרפרים וצריך לרחף ולהתנתק קצת מהקרקע, גבר ששואל אותי את מצפה שאני אתנתק מהעולם בשבילך? אז התשובה שלי היא כן אבל רק לזמן קצר, שהעולם יעמוד מלכת. וגבר שבא מרקע של פסיכולוגיה ואת מסבירה לו שיש לך חרדת נטישה ולא מוכן לעשות מאמץ מינימלי להרגיע אותך ראוי להינטש!!!

זהרי

New member
לפאנק

זוכרת את אשר אמרת לפני ימים מספר? ידידייך כאן ומקוה שהינני בינהם זהרי

*pank

New member
זהרי בעל לב הזהב! ../images/Emo23.gif

תמיד היית ידיד יקר, ותמיד תהיה ידיד יקר. ידידות אמיתית היא מעבר להגדרות הזמן, ואני רואה בך ידיד אמת. אומנם האהבה הסתיימה אבל אני גאה בעצמי כי הכנסתי לו באבי אביו לסוציומט! פאנק הפייטרית
( לא צריך שתדליקו לי נר לא לא!)

problem

New member
כולם היו יודעים

בס"ד כולם היו יודעים אז good מאוד למי למי יש יותר כבוד יורםםםםם גאוןןןן

זהרי

New member
פאנק הו פאנק

בחורה מוזרה את ואוליי כבר לא עושה כל אשר רצו האחרות לעשות לכי עם מצפונך עשי בו כרצונך וכשתסיימי ספרי לי על מעללך זהרי

רגע, רגע.... גם אני...

גם אני רוצה לשמוע....נדחפת בחוסר חן גדול, מתיישבת עם סל עצום של בוטנים על העץ הראשון בשדרה.... מיישרת משוש שמאלי... ומקשיבה ....
רק טוב!!!

problem

New member
too good zahri

בס"ד מצפון ניראה שיש בחורה מוזרה? לא ברור עושה כל אשר רצו האחרות? יכול להיות ספרי לי על מעללך? נחשוב על זה לסיכום:

למעלה