סוף עונה

gs4ever

New member
סוף עונה ../images/Emo58.gif

אני ממש מקווה שכבר לא כתבו את זה כאן פשוט כבר המון זמן לא ביקרתי בדקתיקצת אחורה ולא הייה כלום. אני יודעת שהיו המון ספקולציות אם כל הדמויות ישרדו ועכשיו פירסמו את הפרטים על הפרק האחורן בראס פצועה אנושות המפגיעות כדור ושגריסום חתום כאיש החרום שלו והחלטה אם להחזיק את בראס באמצעים מלכותיים בידיים שלו.הנה הפרטים שהרשת שיחררה . ולכולם חג שמח וכשר : ) (ותסלחו לי אם כבר כתבו את זה) CSI: Crime Scene Investigation Episodic CBSP / Alliance Atlantis / In Assoc. With Bruckheimer Films 1 Hour Series / CBS Episode #624 Exec. Producers: Jerry Bruckheimer, Carol Mendelsohn, Ann Donahue, Anthony E. Zuiker, Jonathan Littman, Danny Cannon, William Petersen, Cindy Chvatal, Naren Shankar, Josh Berman Director: Ken Fink Writers: Jerry Stahl Location: Los Angeles Start Date: 4/17/2006 STORY LINE: Brass is in the hospital with two bullets threatening his life; the CSI team investigates a decapitated male corpse with a 15 inch waist and a dead party animal who appears to have hoovered up too much white powder...

הילה הץ

New member
../images/Emo58.gifזה לא כתוב עוד../images/Emo27.gif

אני התכוונתי לכתוב את זה אבל הקדמת אותי
לפי tv.com לפרק יקראו "way to go" וזה יהיה הפרק ה- 24 בעונה השישית (בדרך כלל בעונה יש 23 פרקים). ובנוסף לדרמה עם בראס לינדסי, הבת של קת'רין, תהיה מעורבת בתאונת דרכים קטלנית. ואלינה, אולי את לא רואה טוב את הפורום או משהו, כי יש גם שרשור של ספוילרים על סוף העונה השישית...

הילה הץ

New member
../images/Emo58.gifתמיד יש רמז

באתר csi של cbs מופיעה תמונה שבה מסתתרים רמזים לגבי שני הפרקים האחרונים של הסדרה. אתם מוזמנים לחפש אותם (ןלשץף אם מצאתם משהו) http://www.cbs.com/primetime/csi/diner/

DeepThoughts

New member
נו

מהתמונה וממה שכתבתם רואים שזה בראס. חבל, אחרי מה שהוא עבר ב bullet runs through מסכן אז נעשה שירשור בראס בסוף העונה....

הילה הץ

New member
מזכיר גם...

לדעתי התמונה מזכירה מאוד ציור מפורסם של אדוארד הופר שצויר לאחר ההתקפה על פרל הרבור ואמור לשקף את רגשות המילכוד והניכור של האמריקאים באותה תקופה. בציור וגם בתמונה זו הדמויות לא יוצרות קשר עין ונאות מתחמקות אחת מהשנייה וגם אין דלת לעולם החיצוני (רק לתוך הדיינר). האיש המת שבתמונה נראה בדיוק כמו האיש היושב בתמונה. אם אתם שואלים אותי זה לא מכרי שהתמונה מסודרת כמו הציור. נ.ב אם לוחצים על התמונה אז יש זכוכית מגדלת ואפשר להגדיל דברים.

לא במגמה,

כמקצוע חובה...היינו צריכות ללמוד 54 יצירות בע"פ..ובהיי-לליטס: קומפוציזיה ושאר ירקות.. איכס! ברוך שפטרנו מעונשו של זה..

הילה הץ

New member
זה בארה"ב

כרגע מדובר על ה- 18 למאי (אבל לפעמים הם דוחים או משנים תאריכי שידור) ב- cbs.

למעלה