סוף עונה 2 של CSI NY

CapitanSparrow

New member
סוף עונה 2 של CSI NY

היה פרק נחמד מינוס...ראיתי במחשב את ההתחלה עד האמצע. לא משהו ענק שמתאים לסיום עונה. אבל מה שכן, פלאק כזה חמוד.
שבוע הבא: CSI מיאמי עונה 5 מתח. ריו: בפתיחת העונה ה-5 הורשיו ודלקו מגיעים לריו דה ז`נרו בחיפוש אחר אנטוניו ריאז, שאחראי למותה של מריסול דלקו, אך הרשויות המקומיות אינן משתפות פעולה. הורשיו מנסה לעזור לבנו של ריי למצוא את אביו.

חחח איך צחקתי שלינדזי עפה בפיצוץ../images/Emo10.gif

מסכנה
וואי זה היה פרק גדול,והההיא השחורה מבטחון הפנים אני כלכך אוהבת אותהההה

CapitanSparrow

New member
גם אני צחקתי!!!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה היה מצחיק. מה.

bar167

New member
לא ידעתי שזה היה הסוף בכלל ../images/Emo4.gif

חחח איך לינדזי עפה בפיצוץ!
ואני חייבת להגיד לכם שלא ממש יפריע לי אם פלאק ימות.. אף פעם לא ממש סבלתי אותו. אבל הוא חתיךךך רצחח ררר..

פלאק??? חתיך???

יש לו יופי מוזר, הוא חיוור וגבוה עם עיניים בהירות ושיער שחור... האח ההומו שלי[בן 6] מאוהב בו...מוזר..

hitchhiker218

New member
דאממ גם אני!

ויש לי ידיד (בן 18 וחצי) שניראה ממש כמוהווווו! חמווווד=]=] אני חושבת שאני מתחילה לחזור לעצמי

ראניה15

New member
דונט בי סו שוור בייבי ../images/Emo8.gif

אוך,מי מהמם?? מאק [ואני לא אכנס עכשיו אל גריסום,כי אני אשגע לכם תשכל...אני רק יגיד אהההההההההה פאקינג פרפקט!!!
]

יש לי פוסטר של גארי סיניז בחדר............!

מתוך פנאי פלוס... וכתבתי למעלה det. Mac Taylor...!!! ואני מסתכלת על התמונה שלו כל פעם לפני שאני הולכת לישון!(אני לא מוזרה- אני מיוחדת!)

שונא את הפרק הזה

הרעיון טפשי, ממתי יחידת חוקרי מז"פ תהייה אחראית על מצוד אחרי טרוריסט? מה שהיה נחמד זה הפלאשבקים של מאק מלבנון...

CapitanSparrow

New member
צודק...אהבתי את הפלאשבקים של מאק.

אני ממש אוהבת אותו. חבל שמתחיל מיאמי, העונה החמישית זה תת רמה. אני אסתפק בשידורים החוזרים של העונות הראשונות [
עונה 1
מייגן
וספידי
] ואמשיך לקוות שאחרי זה ישימו את עונה 3 של ווגאס!!! הלוואי!!

תת רמה XD

אני מתכוון לראות מספר פרקים ממנה (עונה 5) ולהחליט אם כדאי לראות את כולה... כי בזמן המועט שיש לי אני מעדיף לראות תיקים.

למעלה