סוף סוף

סוף סוף

היה לי חלום צלול! (בערך) אחרי סדרה של דברים מ-מ-ש הזויים שקרו (כמו למשל שהבית שלנו הוא תא שירותים ציבורי ברמת השרון) חשבתי לעצמי "ביום שני אני אצטרך לבדוק אם זה היה חלום או לא, כי קורה לפעמים שאנשים חושבים שקורים דברים ובעצם הם לא" (...) ולקח לי לא מעט זמן לחשוב על לעשות בדיקת מציאות.. ובסוף עשיתי את זאת עם השעון, המון פעמים עד שהייתי בטוחה לגמרי. המשכתי ללכת עוד קצת ברחוב ואז החלטתי לעוף, אז פרשתי את הידיים לצדדים והורדתי אותן מהר. בהתחלה לא קרה כלום אבל אז לאט התחלתי לרחף . וזה קצת מבאס כי אני לא זוכרת בכלל את החלק של התעופה, רק את ההמראה, ואת הנחיתה במגרש חניה מלא גרפיטי, שחשבתי שהוא מקום מפגש של מחצללים כי שמעתי כמה שמות שנשמעו לי מוכרים וחשבתי שזה מהפורום (זה כנראה לא). פגשתי שני חברים שלי ושאלתי אותם אם הם מחצללים והם אמרו שכן וכעסתי שהם לא אמרו לי. אחר כך הייתי פתאום באיזה בית וחיפשתי בו חדר ולא מצאתי , ושוב רק אחרי הרבה זמן החלטתי ליצור את החדר. דימיינתי חדר מלכותי עם מיטת אפיריון גדולה.. כשפתחתי את הדלת היה חדר שונה, היו בו את אותם פריטים אבל בעיצוב פחות מפואר... ועמדה שם חברה שלי כשנכנסתי וראתה טלויזיה. בהתחלה חשבתי שהיא מישהו אחר אבל היא הסתובבה. ואז ביקשתי ממנה להפוך למישהו. זה היה כמו ציווי כי חשבתי על זה שזה החלום שלי, אבל היא לא הבינה אז ביקשתי ממנה יפה להפוך למישהו, והיא אמרה בסדר וכאילו פשטה את עצמה כמו בפרסומת של כריות... וזהו. הדבר היחיד שמבאס אותי זה שאחרי שקמתי זה מרגיש כמו חלום רגיל ולא כאילו זה קרה באמת (כמו שציפיתי שיהיה, לפי התגובות בפורום). וגם שכחתי את התחושות. זה חלום צלול רגיל או עדיין בוסר?

EndOfAllHopes

New member
מזל-טוב

אכן חצלול בוסר, ניתן לשפר את זיכרון החלום ע"י יומן חלומות או מדיטציות למיניהן (קישורים בצד שמאל).

למעלה