סוף סוף

• פותח הנושא ez63
  • פורסם בתאריך

ez63

New member
סוף סוף

אני לא זוכר מתי אבל די מזמן הועלה בפורום הנושא של הצמחייה בסוף רחוב עמק האלה בכיוון היציאה לעיר וגם בכניסה לעיר שהצמחייה גדלה לכיוון הכביש ומפריע לתנועה. אז כמו כל דבר בעיר הדפוקה הזו, חצי שנה אחרי שמדברים על משהו נזכרים לטפל בו ואתמול הופתעתי לטובה כאשר חזרתי בערב הבייתה לראות שהצמחייה הסוררת הוסרה.

Yuval I

New member
צמחיה בעמק האלה

מזה מספר שבועות אני "מטריד" את השרות לאזרח בתלונות בנושא. הודעתי להם שאם זה לא יטופל אפנה למשטרה בטענה של "סיכון חיי אדם בנתיב תחבורה", הסעיף שנותנים למי שזורק חפצים לכביש וזה מה שקרה שם. אתמול הופתעתי לגלות באתר "תלונה" שמישהו כתב בנושא והעירייה הגיבה. ואסיים בפתגם: "טוב מאוחר מאשר לעולם לא"

מיקלול

New member
היום ראיתי שגם מישרים את השטח מול

ביה"ס. תראו איך משהו כל כך פעוט עושה לנו טוב. למה, למה רק עכשיו?

yoelth

New member
אולי זה בעקבות הכתבה שלנו?../images/Emo150.gif

אפשר להפיץ את השמועה (או הידיעה) שבעקבות הכתבת על ציפור החלו עבודות בשני פרוייקטים בשכונה. גם אם זה לא נכון, ויש סבירות גבוהה שזה לא קשור, לפחות כך נבנה לנו תדמית של מצליחנים..... .

מיקלול

New member
רעיון מצוין. גם לי לא נראה שזה

קשור, אבל באמת מה אכפת לנו. השאלה עכשיו מה יעשו בשטח הזה? בבקשה בבקשה שישתלו קת עצים , דשא, שיהיה קצת ירוק בעיניים. תמיד טוב לחלום

בואי ואפקח את ענייך מיקלול...

השטח היה מיועד במקור להיות.......מגרש חנייה לבית הספר, כןכן. אנשי עמק האלה הגישו ערעור, ולדעתי זה עדיין במשא ומתן.... רגע לפני שיחשכו עינייך, אני בעד ירוק ירוק תמיד. מכף רגל עד ראש, אני שמורת טבע.

yoelth

New member
תיקון לדברי המפוזרת

השטח הזה במקור הוא המגרש המיועד לבניית המתנ"ס המרכזי של מודיעין. אבל כמובן שלעיריה, ולשום גורם אחר, אין כסף לבנות מתנ"ס (הרבה יותר חשוב לבנות בתי-כנסת) אז בינתיים העיריה נתנה אישור לכמה קבלנים לפנות את פסולת הבנין שלהם לכאן במטרה ליישר את השטח. עכשו הוואדי כבר מלא ומיישרים אותו. הועלתה גם אפשרות שבנתיים ( ב-20 שנה הקרובות!!!) ישתמשו בזה לחניה לבאי בית-הספר.

ez63

New member
איפה בדיוק???

איפה בדיוק הערייה בונה במודיעין בית כנסת על חשבונה? יש אולי שטחים שמיועדים לבניית בי"כ ואנשים שאכפת להם ומעוניינים לפתח קהילה דתית מתארגנים, מקימים עמותה, אוספים תרומות, מוציאים מכיסם כ"א 1000-3000 דולר ובונים בית כנסת. אבל מה אכפת לך להתסיס ולהיות אנטישמי? זה הרי פופוליסטי לא?

chili3

New member
לפי מה ששמעתי מישרים את השטח

שם, כדי לעשות חניון למכוניות ולא בשביל גינה (למרות שבתוכניות שבעירייה השטח מסומן כגינה ציבורית)

ע זי

New member
ואני חשבתי שזה בזכות התלונות שלי...

11 תלונות בנושא שלחתי להם מאז ספטמבר. על כולם קיבלתי את התגובה הבאה: הננו לאשר את קבלת פנייתך אשר הועברה לבדיקה. אנו מודים לך על הדווח

מיקלול

New member
אז מפוזרת , כמו שיואל אמר זה היה

אמור להיות מתנ"ס , ותאמיני לי שבדקתי בתוכנית העיר לפני שקניתי את הדירה שלי בכסלו. גם ידעתי על תחנת הדלק ועל ביה"ס .לי אישית זה לא הפריע, אבל אם הייתי גרה בעמק האלה, בהחלט לא הייתי רוצה לראות חניה מול הבית. זה נכון שחשובה החניה לבטיחות הילדים אבל כמו שאמרתי בשרשורים קודמים היו צריכים לחשוב על זה קודם בתכנון ביה"ס וללמוד לקח ממיקומם של בתי ספר אחרים בעיר. בנו את ביה"ס במספר חודשים ולא חשבו מספיק עוד משלב התכנון. ראינו במשך השנים שמאבק של תושבים הצליח לשנות במעט אפילו את תוכנית העיר, אז למה שלא אחלום על ירוק שבו אוכל לטייל עם משפחתי ולהנות מיום אביבי? רק בעמק החולה מותר?

קצת קרדיט...

פניתי למרכז שירות לאזרח כמה פעמים בנושא... גם דיברתי עם משרדו של שלמה עטר (מנהל אגף שפע בנושא) ושום דבר לא עזר. ביום חמישי התקשרתי לעירייה לברר למה שום דבר לא זז והתברר שהפניה שלי הועברה לא נכון. אמרתי להם שהצמחיה היא מסוף הבניינים ועד לצומת ה-T. התברר שהפקח הגיע עד לסוף הבניינים, ראה שאין כלום ודיווח למוקד שהצמחיה היא מבתי התושבים. אז הרמתי טלפון לאגף הפקוח, ביקשתי לדבר עם הפקח בעצמו וכשהו הבין את הטעות הוא הבטיח לי אישית שאפשר לסמוך עליו והעניין יטופל מיידית. אכן, אפשר לסמוך עליו!!!

yoelth

New member
יואב כל הכבוד

איפה אתה גר? אנחנו מנסים לגבש קבוצה של תושבים מאזור ציפור שתעשה בדיוק את המלחמות הקטנות האלה.

למעלה