סוף סוף...

ורדושע

New member
סוף סוף...

קודם כל תודה רבה שונית סואי אם הפרעתי!!! היום אני נסעתי עם בת דודה שלי לחיפה ללשכת גיוס וכאלה... בכל מקרה אמרתי וואללה אם אני כבר בחיפה אז נראה כבר תקבר אז כמובן שאחרי כל הסידורים נסענו לקבר לא בידיוק ידעתי איפה אז התקשרתי לשנוית והמותק הזאת עזרה לי-תודה!!! בכל מקרה...לצערי לא הבאתי איתי נר ולא כלום כי זה היה בידיוק בבוקר היא אמרה לי לבוא איתה והתלבשתי וזזנו... בכל מקרה אני ניקיתי למייק את הקבר ולברוניה אגב... והשארתי פתק קטן איפה שמכניס את הנר נשמה וראיתי מה שסיגל הכינה-יפה מאוד! וסתם לא משהו מיוחד!אבל אני כ"כ מצטערת שלא הבאתי נר !!ביודוק שיצאנו ראיתי קיוסק כזה שיש נרות נשמה וכאלה אבל לא באתי מאותו כיוון בכלל... אבל לפחות הלכתי!

shunit4

New member
בשעה טובה

הפעם הראשונה בקבר של מייק היתה עבורי המרגשת ביותר, אני בטוחה שגם עבורך. בכל אופן, חבל שלא בדקת בקופסה שמתחת למקום שבו מדליקים את הנר - יש שם "מחסן" של נרות נשמה!

Duvdevan Girl

New member
דוגרי!

יופי אני שמחה בשבילך ,סוף סוף חבל שלא קראת ל י היתי בא לבקר, י'מעפנה בכל מקרה מזל טוב!!

ורדושע

New member
הייייייייייייי לוטי!!

אל תעצבנייייי אותי!!!::( אני כן רציתי לראות אותך אבל לא היה לי תמספר שלך ודווקא היה לי אותו פעם ולצערי אמרתי כבר אני ידעתי רק בבוקר שנלך לחיפה!! וחשבתי עלייך כשהייתי בחיפה ואמרתי לעצמי שזה נורא נורא מעצבן כי רציתי לראות אותך עד שאני כבר כאן!!

hadasimi

New member
ורדושית..

היי זאת לטם אני בשם משתמש של חברה.. בכל מקרה זה לא בסדר שלא היה לי תפלאפון שלי, אני אשלח לך במסרים:) וחפיף את חייבת לי פגישה, העיקר שנהנית!

למעלה