סוף סוף

  • פותח הנושא R1w2
  • פורסם בתאריך

R1w2

New member
סוף סוף

סוף סוף חבר´ה החלטתי להתחיל בדיאטה. אני בת 19 משקלי 95ק"ג וחייבת להפחית 35 ק"ג. אני אעשה זאת רק בשלושה חודשים ובצורה בריאה מאוד... אז תחכו לתוצאות.
 
דרך בריאה=35 קילו ב 90 יום??

גלי לי את הפטנט? כי לפי מיטב ידיעתי זה לא ממש אפשרי זה או דרך בריאה.. או בדרך מהירה(משמע מאוד לא בריאה) כל הכבוד על ההחלטה, כדי שתתיעצי בדיאטנית
 
דרך בריאה=35 קילו ב 90 יום??

גלי לי את הפטנט? כי לפי מיטב ידיעתי זה לא ממש אפשרי זה או דרך בריאה.. או בדרך מהירה(משמע מאוד לא בריאה) כל הכבוד על ההחלטה, כדי שתתיעצי בדיאטנית
 

רון ו

New member
../images/Emo113.gifלא מתרגשים

חבל לנסות לעשות רושם ע"י נסיונות על הגוף שלך. בהחלט מעריך את הרצון וההתלהבות שלך לרזות אך יעד ראלי ובריא ל 3 חודשים יהיה 15 ק"ג מקסימום! קחי בחשבון את התופעות הנילוות כמו נשירת שיער בעיות הורמנליות עיפות וחוסר ריכוז וכל זה בטווח הקצר. אני אישית ירדתי ממשקל דומה לשלך 25 ק"ג ב 4.5 חודשים וזה היה מהר למדי, גם בהתחשב שלגברים יותר קל. אז רק מתוך נסיון והבנה שיש צורך כזה לרזות מהר - מציע שפשוט לא תגזימי.
 
בהצלחה אבל לאט לאט......

נשמע נהדר לקבל החלטה בריאה. אבל ע"פ התוכנית שלך לרדת 35 קג ב-3 חושים זה נשנע לא סביר. 35 קג ב-3 חודשים זה ב"תרגום" חופשי דיאטת רעב. אז שיהי בהצלחה אבל בזהירות........גם חבל לפתח מערכת ציפיות שלא תעמדי בה.
 

shtootit

New member
מוזר אין משתמש כזה במערכת

נראה לי פרסומת לדיאטה כלשהיא בטח היא תבוא עוד 3 חודשים ותגיד הנה תראו כדי מומלץ על החברה הזאת.... וזה עולה רק.... ונורא בריא... מזה שיטת פירסום חדשה
 
למעלה