סוף סוף!!!!!!

סוף סוף!!!!!!

During the TV show called "Music plus" in Montreal, Matt has revealed that 17 songs are ready for the next album (songs mainly written in the tour bus). One of them would have flamenco influences, they'll try to convince Flea (RHCP) to play the trumpet on this track. ידיעה זו פורסמה באתרים שונים של מיוז. תודה לאל, מיוז מתכוננים לאלבום רביעי. כבר חשבתי שהם איבדו את הסוס, ושהם עומדים בסכנת התפרקות. הללויה!

woo hoo!!!!!! :)

סוף סוף! השמועות על ההתפרקות ממש הלחיצו אותי! אני כל כך שמחה שזה לא נכון ושהם עובדים על אלבום חדש. יאי!!! *מקפצצת ברחבי החדר*

Franz Ferdinand

New member
Yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש!!!!!!! איזה כיף! ואממ... השפעת פלמנקו...? יכול ליהיות מאוד נחמד! מצפה בקוצר רוח!!! ואיזה כיף יהיה אם יביעו את פלי מרד הוט! לא ידעתי שהוא יודעת לנגן על חצוצרה...

ramoni

New member
דומיניק מנגן על חצוצרה המון זמן

הוא ניגן אפילו בהקלטה האקוסטית של השיר sing for absolutions, ובחלק מOOS. טוב לשמוע שיצא אלבום רביעי, אני אפילו לרגע אחד לא חשבתי על משהו בכיוןן פירוק, תמיד היתה ויהיה סמאנטיקה. נ.ב היום סימתי את הטירונות, מחר אני יוצא לצריפין לעשות קורס משק"ים שיהיה לכם המשך שבוע רעננן, ושירן אני מבין שהיה לך ימולדת, מצטער ששחכתי,שיהיה במזל טוה אני אצ'פר אותך בכרטיס כניסה להופעה של מיוז אם בא לך.

למעלה