סוף סוף

המתוק3

New member
סוף סוף

ב"ה קיבלתי סוף כל סוף את השאבה מינימד 511, השבת עברה עלי קטסטרופה כמו כל שבת אני אוכל הרבה ומזריק הרבה, והשבת נתתי רק בולוסים, עכשיו אני יותר מאוזן ותודה לשמשון....

../images/Emo9.gifאיזה יופי לשמוע משהוא מרוצה../images/Emo9.gif

ועכשיו שאלה קטנה ברשותך.. למה לקחת את ה-511 ולא את ה512 או 712 ? אוהד

תתחדש ../images/Emo45.gif

אמנם 511 לא שמעתי אבל מקווה שדגם אחרון ושווה. החיים נראים הרבה יותר מבטיחים לא?

המתוק3

New member
אם אני לא טועה

זה מינימד 511, ואני עוד לא יודע מה יהיו ההתפתחיות הבאות אבל אני ממשיך, וה' הטוב יעזור לכולנו

DannyZ5

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gifמתוק3 עצור רגע../images/Emo18.gif

אני לא מבין כלום במשאבות אבל מאידך אני יודע לקרוא אנגלית: ובלינק שאוהד שלח לך (ואני אצרף גם לכאן לצורכי נוחות) כתוב: .Medtronic MiniMed's Paradigm 512 and 712 Insulin Pumps replace the Paradigm 511 pump .....The 511 had major problems due to To upgrade from the defective 511, Medtronic charges $299 במילים פשוטות כתוב שם שה-511 הוא דגם דפוק שהוחלף ע"י היצרן (דגמים 512 ו-712 מחליפים את הדגם שקיבלת) אל תהיה פרייר. לך תחליף מהר לדגם החדש!!

אכן ../images/Emo5.gif

הייתי מדברת עם אותו "שמשון" שכול-כך הודת לו ושואלת בלשון עדינה למה קיבלת דגם ישן שידוע שיש בעיות איתו
כדי לעשות זו כמה שיותר מהר כל עוד אתה עדיין בחודש ניסיון של המשאבה.

../images/Emo93.gif בטח הרסנו לו את היום ../images/Emo7.gif

אבל כדי מתתקשר ותברר למה ואיך
אוהד

שמחה לשמוע ../images/Emo140.gif

הרבה יותר טוב ודגם מתקדם בהחלט. קצת התפלאתי שנתנו לך דגם ישן.

770יוסקה

New member
שאלת לגבי שבת......

ב"ה שאלת לגבי שבת.... סוכרת היא אכן פיקוח נפש! גם היפרגליקמיה או היפוגליקמיה שאינם כול כך חריפים (עדיין...) ואולי יכולים לעבור גם בלי טיפול ספציפי, הם עדיין גורמים לנזקים מיקרו ומקרו ווסקולאריים עתידיים שמוגדרים כפיקוח נפש בהווה, ולכן גם מצבי ביניים קלים אלו מחייבים טיפול כהלכה באשר ידרש!!! ממילא מותר, צריך ומצווה לייצב את רמת הסוכר גם על ידי חילול שבת מובהק בהוספת בולוסים, דקירות ובדיקות גלוקוז באצבע, וכול מה שנדרש! רצוי להשתדל לבצע את הפעולה הנצרכת באופן של "כלאחר יד", כדי להפחית ב"עשיית מלאכה" כלומר לעשות את הפעולה באיזה שינוי ובאופן לא רגיל! אבל זאת רק בתנאי שזה לא מפריע לבצע את הבדיקה או הוספת הבולוס בביטחה ובדיוק! (לדוגמא לנסות להוסיף בולוס עם המרפק במינימד 508... זה קצת ברוך... או כאשר המספרים קצת עולים או יורדים והטישטוש מתחיל ומרעיד אז בכלל...) כמובן שאור לזאת גם טלטול המשאבה הוא פיקוח נפש ומותר לא רק ביציאה הכרחית מרשות לרשות, אלא גם בטיול ואיורור לעונג שבת פשוט וסתמי, שכן הרעיון להישאר כלוא בשבת בבית הוא בעצמו כבר גורם מזרז לרמת הסוכר.... כול הנ"ל ע"פ מאמר הילכתי של הרב גבריאל צינער ולא כפסק הלכה!!! המעוניין או מעוניינת בפסק הלכה מעשי יפנו לרב הקרוב.... תהיו בריאים חבר'ה ותשמרו על הצוקעעער

בתר אדם מאמין

כל העיניין הזה שלהפעיל את המשאבה במרפק
נראה לי קצת כמו לנסות לעבוד על מישהו לא? אולי מישהו מוכן להסביר לי את ההגיון מאחורי הדברים: הרי זה באמת פיקוח נפש. הרי גם אם תפעיל את המשאבה/גלוקומטר מאחורי הגב - אתה עדיין מפעיל אותה. עצם ההתפתלות סביב עשיית הדברים בצורה שונה ולא "כלאחר יד" גורמת בעצם לעבודה יותר קשה ומסובכת. שוב אנני באה לבקר - אני מנסה להבין.

המתוק3

New member
יש הסבר

כידוע שאם אישה בהריון מתאווה למשהו לאכול, או אדם שאותותו מקבל בולמוס, מותר ע"פ התורה לאפשר לו/ה לאכול אפילו חזיר ביום כיפור, היות וזה ענין של פיקוח נפש, אבל!!!! גם כשאוכלים את החזיר לצורך רפואה, לא צריך ללקק את העצם...זה בערך, אבל זה לא אומר שעכשיו כןלם ילכו לאכול עכשיו חזיר , כי הם קיבלו בולמוס מדומה... בגלל זה גם כשצריכים לעשות מלאכה בשבת, וזה מלאכה ממש מהתורה, צריך לעשות אותה בשינוי, כדי להזכיר לנו שלא לשכוח היום זה יום שבת,ועדיף לחלל שבת אחת כדי לא לחלל שבתות הרבה, אפילו שאצלנו זה הרבה שבתות... ואם אני טועה שמישהו יתקן אותי...

למעלה