זהו! בידיוק 20 תמונות!
א אוש7יתי New member 12/7/04 #23 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זהו! בידיוק 20 תמונות!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זהו! בידיוק 20 תמונות!
D DAND00SHY New member 13/7/04 #42 אושריתוש!!! תודה!!! סורי שלא כתבתי קודם... פשוט לא הייתי בפורום... תודה רבה על כל התמונות! איזה חמודים!!!
אושריתוש!!! תודה!!! סורי שלא כתבתי קודם... פשוט לא הייתי בפורום... תודה רבה על כל התמונות! איזה חמודים!!!
R Ronush14 New member 12/7/04 #28 ../images/Emo6.gif לא ראית את זה? הוא אמר שהוא היה בתחרות הטורקית "שבב נולד" ושהוא שר איזה שיר ... ואז הוא התחיל לשיר לו את זה!
../images/Emo6.gif לא ראית את זה? הוא אמר שהוא היה בתחרות הטורקית "שבב נולד" ושהוא שר איזה שיר ... ואז הוא התחיל לשיר לו את זה!
N NimaZ New member 12/7/04 #29 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הוא ניסה לעשות 'ניסו'... הוא ניסה לסלסל והכל... לא עבד לו...
ס סי15 New member 13/7/04 #40 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זהו, כשראיתי בתמונה שהוא שר "לו יהי" אז חשבתי שהוא בטח מחכה את ניסו כי גם לניסו זה יוצא כזה טורקי... וואייייי זה בטח היה יפה... ובטח שלא יצא לו כי יוסי הוא זמר אמיתי לא כמו ניסו!!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זהו, כשראיתי בתמונה שהוא שר "לו יהי" אז חשבתי שהוא בטח מחכה את ניסו כי גם לניסו זה יוצא כזה טורקי... וואייייי זה בטח היה יפה... ובטח שלא יצא לו כי יוסי הוא זמר אמיתי לא כמו ניסו!!
R Ronush14 New member 12/7/04 #19 אושרית!!! ../images/Emo9.gif קבלי ח"ח! ../images/Emo13.gif תמונות ממש ממש יפות! תודהההההה!!!
ס סי15 New member 12/7/04 #25 וואווווווווווווו../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif זה נראה כ"כ מצחיק!! תודה רבה אושרית!! את גדולה!!
וואווווווווווווו../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif זה נראה כ"כ מצחיק!! תודה רבה אושרית!! את גדולה!!
N NimaZ New member 12/7/04 #30 אושריתוש../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!|תודההההההה שבוע הבא אני גם אצלם... אבל הרגע קלטתי מאיפה אתה חי אני לא אוכל לצלם.. אני לא אהניה פה... אז ההבטחה שלי תיגחה עוד שבוע...
אושריתוש../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!|תודההההההה שבוע הבא אני גם אצלם... אבל הרגע קלטתי מאיפה אתה חי אני לא אוכל לצלם.. אני לא אהניה פה... אז ההבטחה שלי תיגחה עוד שבוע...
H H i L o L a New member 12/7/04 #31 ../images/Emo45.gifכל הכבוד ו-../images/Emo51.gif אחלה תמונות אמממ אבל לא הבנתי משהו,אמרת "יש לי אדיר מילר" לא? אז רגע,יש לך את זה על המחשב?
../images/Emo45.gifכל הכבוד ו-../images/Emo51.gif אחלה תמונות אמממ אבל לא הבנתי משהו,אמרת "יש לי אדיר מילר" לא? אז רגע,יש לך את זה על המחשב?
R Ronush14 New member 12/7/04 #34 נצל"ש...../images/Emo9.gif הנה המכתב שכתבתי ליוסי וטירן והתמונה שלי איתם בקרוב... המון תמונות מהקטע הזה שהיה בגיא פינס
נצל"ש...../images/Emo9.gif הנה המכתב שכתבתי ליוסי וטירן והתמונה שלי איתם בקרוב... המון תמונות מהקטע הזה שהיה בגיא פינס
G greeneye New member 13/7/04 #38 אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע הציור חווווווווווווול הציור חוווווול אגב, רונוש, יש לך עוד תמונות מהראיון איתו בגיא פינס?
אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע הציור חווווווווווווול הציור חוווווול אגב, רונוש, יש לך עוד תמונות מהראיון איתו בגיא פינס?
R Ronush14 New member 13/7/04 #39 זה שלך??? ../images/Emo2.gif וכן! יש לי מלאאאא!!! צילמתי מלא מכל הקטע הזה! נראה לי שהיום אני אעלה את זה!
זה שלך??? ../images/Emo2.gif וכן! יש לי מלאאאא!!! צילמתי מלא מכל הקטע הזה! נראה לי שהיום אני אעלה את זה!