סוף סוף..

joy24

New member
סוף סוף..

ששששששששששש... זהו הוא נרדם.. סוף סוף.. ער משש בבוקר.. מקפץ בין החדרים מחפש מי ישחק איתו בגיל ארבע וחצי לא ממש צריך לישון הרבה.. כל היום משחק ללא הפסקה ... פאואר ריינגרס פוקימון מה שבא.. צעצועים לא חסר בכל זאת בן זקונים הילד... מדי פעם יש שקט ומוצאים אותו שקוע בטלויזיה.. תודה לאל על cartoon networks סרטים מצויירים ללא הפסקה.. אחרי ארבע אמבטיות (אחרי כל ארוחה מה חשבתם ?)... והמון המון תקלות .. כמו הקטע הזה שיש לו ללכת ללחוץ על כפתורים רק בשביל לראות מה זה עושה (במדיח, במכונת כביסה..) ואחרי סבלנות אין קיץ... בואי תשחקי איתי ברובים.. ובקלפים.. ובצבעים ובפלסטלינה.. (טוב מה אני גננת.. סתם אני מתה על ילדים.. אבל !! לפעמים אין לי כח כבר) אז סוף סוף הוא נרדם.. נפל פתאום לשינה מתוקה, שנת מלאכים.. שששששששששששששש רק שיהיה בריא.. אבל מה , נהיה שקט פתאום.. משהו חסר היתכן שאני כבר מתגעגעת..??? מוקדש לאודי חמודי שלי, אוהבת, אחותך.

Iris-1

New member
אוי אם אפשר היה רק לשנות את השם ../images/Emo65.gif

וזה היה הבת שלי. החזרתי אותי אחורה בדיוק חצי שנה. וואו כמה שאני זוכרת מה זה השקט הזה שנהייה פתאום - ולמצוא אותה ישנה על השטיח, או על המיטה אחרי ניסוי מעניין במיוחד במכונת הכביסה עם שמן, ומשחת שיניים וצבעי גואש ועוד כיד הדמיון הטובה. הילדה היתה יצירתית. ובכלל את כותבת נפלא.

אשלונית

New member
רוצה להיות

גם אחות שלי? כי את האחות הגדולה שלי אני מחליפה בשניות! :)

joy24

New member
אפרת היקרה...התשובה הישראלית לשאלתך

......אחרי החגים... תודה על הדאגה ואני אשמח לעדכן .. joy

בטח שתעדכני!

עם סגנון הכתיבה המדהים שלך אני מצפה שתכתבי לנו מאמר על התהליך! נשיקות והרבה בהצלחה.

למעלה