סוף ,סוף....

mondani5

New member
סוף ,סוף....

הזמתי סורק משולב,וביום שזה יגיע ,אני אעביר לכם את התמונות של הנסיכות והחדר הקסום שלהן. מתגעגעת למפגש פורום אירית

milanat

New member
תתחדשו אירית!

אני מתה לראות את התמונות של הנסיכות שלך! נשיקות מילנה

מירבי*

New member
אירית זה נפלא../images/Emo141.gif

אחרי שתעלי לכאן תמונות של הבנות, נפתח את גלריית הפורום.

לא תאמינו בנותתתת../images/Emo9.gif

אני נכנסת מהקורס לפורום אזד עכשיו נראה שאוכל להכנס הרבה בשיעורי מחשב חופשי...
איזה כייף....האמת שאין הרבה לחדש לי מה ואיך עובדים על מחשב אבל זה חלק מהקורס אין מה לעשות... אירית מחכה בקוצר רוח לתמונות של הנסיכות
מירבי קרן ונורית פה מוסרות ד"ש ונשיקות.. אלמד אותם בשיעורים הקרובים איך להכנס לפורום לכתוב גם, אם המורה יאפשר כמובן.. אז ד"ש ונשיקות לכולם ונשתמע בצהרים שאחזור הבייתה
ביי ביי....

אתן חייבות לקרוא את זה ממש מרגש../images/Emo23.gif

כשאלוהים ברא את האמהות, הוא עבד במשך שישה ימים של "שעות נוספות" עד שהגיע המלאך ואמר לו: " אתה כבר המון זמן בפרוייקט הזה" אמר אלוהים:" קראת את המפרט של הדבר הזה, היא צריכה להיות רחיצה לגמרי, אבל לא מפלסטיק היא אמורה להיות בעלת רמ"ח חלקים, כולם ניידים וניתנים להחלפה, היא פועלת על קפה ושאריות מזון, היא צריכה להיות בעלת חיק ענקי אשר נעלם כאשר היא עומדת זקוף, בעלת נשיקה המסוגלת לרפא הכל, בחל ברגל שבורה וכלה באהבה נכזבת, ובעלת שישה זוגות ידיים". המלאך נד בראשו ואמר: " שישה זוגות ידיים?...בלתי אפשרי!.." "זה לא הידיים שעושות לי בעיות" אמר אלוהים.."אלה שלושת זוגות העיניים שאמהות צריכות" "כל זה לדגם הסטנדרטי?" שאל המלאך... הנהן אלוהים " זוג עיניים אחד אשר חודר דרך דלתות סגורות, כשהיא שואלת"מה אתם מעוללים שם, ילדים?" אך בעצם היא כבר יודעת.. זוג נוסף פה בעורף, כדי שהיא תראה את מה שהיא לא אמורה לראות אבל חייבת לדעת. וכמובן זוג עיניים נוסף בחזית, המסוגלות להביט בילד סורר ולהביע "אני מבינה ואוהבת" גם בלי להשמיע הגה. "אלי" אמר המלאך ונגע קלות בשרוולו,"כבר מאוחר לך לישון המשך מחר.." "אינני יכול" אמר האלוהים, "אני כל כך קרוב לבריאת משהו בצלמי.כבר יש לי אחת המרפאה את עצמה כאר היא חולה יכולה להאכיל משפחה של שש נפשות בחצי קילו בשר טחון,ומסוגלת להכניס פרחח בן 9 למקלחת לבדה.." המלאך הקיף באיטיות את דגם האם " היא רכה מידיי "הוא נאנח.. "אבל חסונה" אמר האלוהים בהתלהבות" אינך מתאר לעצמך מה האם הזו מסוגלת לעשות או לשאת" "לחשוב היא מסוגלת?" שאל המלאך.. "לא רק לחשוב" אמר הבורא " אלה גם להתפשר ולשכנע" לבסוף גחן המלאך והעביר את אצבעותיו על לחייה של האם, "יש דליפה" הוא הכריז, "אמרתי לך שאתה מנסה לדחוס יותר מדי חומר בדגם הזה, אינך יכול להתעלם מגורם המעמסה" האל התקרב כדי להטיב לראות והגביה בדעדינות את טיפת הלחות אל אצבעו, שם נצצה והבליחה באור. "זו אינה דליפה" אמר.."זו דמעה" "דמעה??" שאל המלאך..."ומה תפקידה?" "היא נועדה לעצב שמחה אכזה חמלה כאב בדידות גאווה"אמר האלוהים. "אתה גאון" אמר המלאך... ואז הרצינו פנמי האלוהים כשאמר" את הדמעה הזו לא אני הנחתי שם.."

mondani5

New member
אמרו לי 14 ימי עבודה

את התמונה הראשונה אשלח של ילדי הפונדקאות המקסימים. אני צריכה עוד להתאמן הרבה על זה. אירית

למעלה