סוף סוף....

lilach_va

New member
סוף סוף....

אני קוראת בפורום הזה כבר המון זמן.. ואף פעם לא יצא לי לכתוב כי הייתה לי בעיה, ופתרתי אותה.. לא משנה. בכל מקרה... תאריך הלידה שלי הוא 21 באוקטובר שנת 1983 (כמו של ביבי נתניהו.. חוץ מהשנה). והוא נולד ב - 31 באוקטובר, אותה שנה. והסיפור הוא כזה: לפני כ - 10 ימים הכרתי בחור בדרך מוזרה מאוד לדעתי... התחלתי לעבוד שבוע לפני כן ב"מקום מסוים" (שלא אזכיר את שמו), וכך גם הוא. אני עובדת במחלקה מסוימת באותו מקום.. והוא עובד משלוחים באותו מקום. לפני כשבועיים הוא הביא משלוח למחלקה בה אני עובדת.. ולטענתו "הוא ראה אותי". יום אחרי הוא בא למחלקה וחיפש אותי, אני לא הייתי שם, כי נסעתי לצפון באותו סופשבוע. הוא בא שוב לאחר יומיים... כשכבר הייתי ואמר שהוא רוצה ש"נכיר" אחד את השני... אם אני מעוניינת... עכשיו אני אספר קצת על עצמי ועל הרקע שלי... אז ככה: אני בת 17 וחצי ועדיין לא הייתה לי מערכת יחסים רצינית עם בני המין השני. אני ממש "מתחילה" בכל הקשור לנושא הזה. הוא ממש הפתיע אותי באותו יום... אני בכלל לא שמתי לב שהוא בכלל בה למחלקה שלנו.. ופתאום זה.. לא נראה לכם מוזר שהוא ראה אותי פעם אחת והוא רוצה ל"הכיר"? (זה לא שאני בחורה מהממת, מבחינה חיצונית או משהו כזה.. ממש לא...). אז ישבנו ודיברנו, והוא הסביר לי עד כמה הוא ניפגע ממערכות יחסים שהיו בהם שקרים ובגידות... ושעכשיו הוא מעוניין לפתוח במערכת יחסים עם מישהי רצינית.. בלה בלה בלה... ושאל אם אני מעוניינת. באותו רגע הייתי קצת המומה... מה פתאום שמישהו יבוא ביום הראשון שאנחנו מכירים ויגיד לי מה הוא מתכנן.. בצורה כ"כ רצינית.. האמת היא שכל המחויבות הזאת הפחידה אותי (ועדיין קצת מפחידה). זה לא שאני לא מעוניינת במערכת יחסים.. ההפך - תמיד קיוויתי שיהיה מישהו לצידי וכו´ וכו´... אבל עכשיו כשזה בא במן "בום" כזה.. בדיוק כשלא הייתי מוכנה... בקיצור... אני לא אבלבל לכם יותר מידי במוח.. עכשיו אנחנו ביציאה השלישית שלנו (אחרי העבודה.. כי אנחנו ניפגשים בעבודה כל יום לארוחת צהריים)... ועכשיו הוא אומר "אני רוצה שתבואי אלי... תכירי את הבית שלי ואת ההורים" (?!)... להכיר את ההורים אחרי היציאה ה - 3... תמוה, לא? אז הייתי רוצה לשמוע ממכם.. המבינים במזלי ע ק ר ב . . . מה אתם חושבים על הבחור... האם יש לו מניע ניסתר?!

lilach_va

New member
ועוד משהו קטן....

הייתי רוצה לדעת מה האופק שלי כי ראיתי שזה מעניין הרבה אנשים פה... אם אני זוכרת נכון, זה מסמל את מה שאני מקרינה כלפי חוץ... או שהתבלבלתי עם משהו אחר... נולדתי ב- 21 באוקטובר 83, בסביבות 2:30 לפנות בוקר... בתודה מראש לילך

למה לחפש מניעים ?

נראה שהוא נדלק, ולפעמים זה קורה בהתחלה : אז למה לחפש את הרע ? לכי עם מה שקורה.. עקרב או לא עקרב - לכל אחד מגיע צ´אנס להוכיח את הכוונות שלו. והנה במקרה שלך זה קורה לטובה.. לא כיף ?

למעלה