סוף סוף...

dasiku

New member
סוף סוף...

כבר חודשים שאני חושבת ביני לבין עצמי איפה אפשר ללמוד ריקודי בטן ואחרי חיפושים נרחבים ומעייפים מצאתי את האתר הזה !! זה מצחיק כי אני משתתפת קבועה בפורום שכן ולא חשבתי לחפש פורום ריקודי בטן, אז קודם כל - סחטיין !!!!!!!! שנית, כפי שאמרתי אני מחפשת איפה אפשר ללמוד ריקודי בטן אבל בלוחות שלכם לא מצאתי את המיקום הגאוגרפי שלי... אז אתם מכירים משהו בסביבות קרית גת?? ואם לא אז חוגים בימי שישי באיזור מרכז \ שרון?? ושלישית... מה דעתכם על הופעה (קצרה) של רקדנית בטן בחתונה? בעד? נגד? איפה אפשר להתרשם מהופעה כזאת? ורק לציין שמדובר בחתונה אשכנטוזית לחלוטין של אנשים שבדר"כ לא הולכים להופעות כאלו, אבל אני (הכלה האשכנטוזית..) דוקא אוהבת את זה מאוד ומאוד רוצה להפתיע את החתן... תודה מראש

tlingit

New member
ברוכה הבאה דסי ../images/Emo24.gif

יופי שהצטרפת, ותודה על הפירגון
בעניין קריית גת - ננסה למצא. בעניין החתונה - אני בעד, אלא אם את מכירה את המשפחה ויודעת על אנטי אמיתי. אם זה רק עניין של חוסר הכרות, אני חושבת שזה יעבור בצורה נהדרת. בנוסף, אם תדפדפי בפורום תראי תיאור של באלאדיה, מנהלת הפורום, שבמסיבת הרווקות שלה היתה רקדנית ובחתונתה רקדה בעצמה. (כדי לקצר לך, קישרתי לינקים לשרשורים)

dasiku

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

על התגובה המהירה והקישורים, אני קוראת בצמא... למשפוחה שלנו אין התנגדות עקרונית (ואמו של החתן אפילו מענטזת בעצמה מידי פעם...) אז אני חושבת שהמשפוחה תהנה... אשמח לשמוע עוד תגובות ושוב תודה !!!!!!!

tlingit

New member
ללמוד ריקודי בטן בקרית גת ../images/Emo101.gif

בלוח שיעורי ריקוד של הפורום יש מידע על לימודים בקרית גת. שימי לב, נותרו להם 3 מקומות. ההרשמה בשעות אחה"צ. באותו לוח יש גם הודעה על לימודים בשער הנגב, לא רחוק.

למעלה