סוף סוף

סוף סוף

סיום העונה קרבה...... סוף סוף הסיוט נגמר! זה התחיל עם גוטמן וזה המשיך עם הפציעה של שאנדור והעזיבה שלו בשנה הבאה... אבל על הכח התגברתי (בקושי רב אני מוכרחה לציין), אבל יהיה טוב, את זה למדתי השנה, חייב להיות טוב מתישהו, והיום הזה יבוא כשבית``ר תהייה שוב אלופה (מה שלא יקרה בזמן הקרוב ככל הנראה).... אני אסתפק בינתיים בזה ששאנדור ישאר עונה הבאה, מה שכנראה לא יקרה, אבל יהיה טוב............ יהיה טוב ב16-5 כשווסטלייף יופיעו בארץ, ואחר כך, רק עונה הבאה יכולה לעשות לי טוב בנשמה..... לפחות הפועל ירושלים (בכדורסל כמובן) ניצחו אתמול את מכבי ת``א ועשו לי קצת טוב בלב (מה שבית``ר כבר הרבה זמן לא עשו).... נותר לי רק לקוות שגם בית``ר תמשיך את המסורת של השבוע, וכמו הירושלמית השנייה, תנצח את מכבי.... מהפה שלי לאלוהים... שכבר מזמן לא אוהד בית``ר.... חולה על בית``ר, פטרוביץ` ובעיקר על אהוב ליבי שאנדור האוהדת מספר 1- מורן

MiToOsH

New member
לא נורא..

תסתפקי בזה שאני שמחה? חיחיחי סתם! לא רוצה לזרות מלח על הפצעים (זה שורף בטירוף!) חולה על מכבי חיפה, אורט ביאליק, דיוויד בקהאם, ניר דוידוביץ`, ננאד פראליה וליאור שגב (רוצה לעשות תחרות באורך?), aMiT

turbo

New member
נחמה למורן...

למקום יותר נמוך ושפל ביתר לא יכולה לרדת !!!! סתאאאאאם היא תוכל שנה הבאה להיות בפליאוף התחתון. שמה יותר מתאים לה....

למעלה