סוף סוף

סוף סוף

אחרי מקלחת הבית נקי וניחוח תבשילים נישא בחלל שני בני הגדולים נסעו לחוף ניצנים פסטיבל רייב אני חושבת שקוראים לזה... ואני עם הקטנה אולי המלאך יצטרף עם ביתו (תלוי ברצונה) ואולי נסב שתינו אם ובת לחגוג ביחד את החג (ואוו אני לא רגילה לכזה צמצום
) חג שמח אנשים

blonda3

New member
היית מזמינה אותנו../images/Emo6.gif

היינו באות בכייף אבל יודעת.. בטח רצית את המלאך... וערב אינטימי איתו ביחד... אולי.. בטח ואולי... חחח. גם אנחנו בהרכב מצומצם היום מה שהביא לי הרבה מחשבות על כך שאולי הגיע הזמן שלי לפרק ב' נורמאלי. היום אמרה לי חברה שהגיע הזמן שאני אתחיל לרשום את עצמי לאתרי הכרויות.... כי אני סוגרת את עצמי ואף נסיך לא יבוא כשהדלתות סגורות. לא יודעת איך עושים את זה. אולי באמת הגיע הזמן? למה אין לי חשק לזה? אתם רשומים? יצא לכם מזה משהו? חג שמח... בלונדה ששוב שואלת הרבה שאלות....

lali5

New member
את בכוון הנכון

שלום לך, מרגישה קצת כמו איזו "נדחפת" ובכל זאת זוכרת את הלבטים ולכן כותבת. פרק א' נגמר לפני עשר שנים (שיט, כמה שאני זקנה....). מי שמע אז על אתרים בכלל. את פרק ב' מצאתי בעיתון, טלקשר נדמה לי קראו לזה, הוא פרסם ואני (יחד עם עוד משהו כמו 200 אחרות) עניתי. פרק ג', כמה וכמה שנים מאוחר יותר, מצא אותי באתר הכרויות, משהו קטן בהרבה מקופידון, לא זוכרת איך קראו לו. אנחנו גרים יחד כבר שלוש שנים. תנסי, יש שם גם, אנשים בדיוק כמוך וכמוני. כאלה שרוצים אהבה, קצת שרוטים, הפחחות אולי לא משהו אבל המנוע עובד עשר! שיהיה בהצלחה ואם את רוצה טיפים - תגידי. ללי

Lonely In Blue

New member
חחחחחחחחחחחחח

תעזבי את הפחחות אל תסתכלי על השריטות טוב שהמנוע עשר אבל תגידי איך הריפוד ?

Lonely In Blue

New member
אה...שכחתי

ברוכה הבאה
ובקריאה חוזרת של ההודעה הקודמת שלי אני רואה שאפשר גם לקרוא את זה כאילו זה נכתב באופן לגלגני, ולא היא. פשוט, אהבתי. ואני מאמין שהריפוד הוא נוח ומלטף.

lali5

New member
מה פתאום לגלגני?!?

מה נשאר אם אין הומור???? והריפוד לדעתי מעט עודף... ולכן מעט נוח מדי
ללי

ללי

את בכלל לא נדחפת להפך מי כמוך שנמצא הלכה למעשה בזוגיות שייך ויכול לתרום כאן. ברוכה הבאה

lali5

New member
איזה פושטקית אני

זר פרחים ואני שלך... איזה כיף ותודה, נעים לי כאן ללי

michaly43

New member
עוד פעם חג? ולא ידעתי.....

אז שיהיה חג שמח! (איזה חג?) אנחנו פה, לא יודעים או מרגישים דבר חלק מהיניין כניראה לחיות בגולה.. שיהיה חג שמח לכולם.............

חג שני של פסח מיכלי

והערב יש גם מימונה שהיא החג של יוצאי מרוקו כשגרתי באריאל גם יצא לי לחוות את המימונה | ניצת מתגעגעת לטעם של המופלטה |

בסופו של דבר

המלאך לא הגיע , הילדה עם חם ודלקת גרון
ביתי שמאוד מוזר לה שנהיה רק שתינו ביקשה "אמא תזמיני אורחים" ואז החלטתי לעשות לה טוב בשקט,בשקט הרמתי טלפון לאבא שלה הזמנתי אותו והיא כששאלה מי יבוא - אמרתי לה "זה סוד, הפתעה לא מגלים" הייתם צרכים לראות את האושר בעיניים שלה כשאביה נכנס לביתנו...

למעלה