סוף סוף....

סוף סוף....

סוף סוף בעלי הסכים להתקין לי את הקאזה... אז קדימה שרשרו לכאן את השירים שכדאי להוריד (עברית, אנגלית...לא משנה) ממתינה לכם עם הקאזה פתוח....

אם הייתי סער...

בלבלי אותו של קובי פרץ שובי בת ירושלים של שושנה דמארי נאסף תשרי - צביקה פיק הגירסה המקורית של עיניים שלי - יורגו דאלארס הומיה - יואב יצחק זכריני - זוהר ארגוב רוצה עוד ? חחחח...

אסור לפספס גם את

חלום מתוק - מושיק עפייה ושלומי סרנגה תסלחי לי - סטלוס ואורן חן תפוס - מושיק עפייה חוטיני - מושיק עפייה עזר עזר - שיר בטורקית ילדה סוכר - מוקי די הפנקס פתוח והיד רושמת

nightroll

New member
המממ

כמעט כל השירים של רוקסט כמעט כל השירים של קווין כמעט כל השירים של הביטלס "coming in and out of your life" ברברה סטרייסנד (אני הייתי מורידה כמעט את כל השירים שלה, אבל זה הטעם שלי) "don´t impress me much" שאנאיה טווין "little star" מדונה "lady in red" כריס דהבור "all for love" מתוך שלושת המוסקטרים (רוד סטוארט, בריאן אדמס, סטינג) "c´est la vie" בי-וויטשד (bewitched) "don´t look any further" אם-פיפל "glory of love" מתוך הסרט קאראטה קיד (לא זוכרת מי מבצע) "hole hearted" אקסטרים "more than words" אקסטרים "how deep is your love" בביצוע של טייק-דאט "I dont want to wait" פאולה קול (שיר הפתיחה של דוסון קריק) יש לי עוד המון המלצות. אני אתן צ´אנס לאנשים אחרים.

וואלה...

לקחתי חלק מהשירים (חלק כבר היו לי.... אממממ... יש כבר כמעט 3 ג´יגה של שירים) קדימה עוד הצעות.... (נשית, אין לי את הכתובת... סורי)

חחחחחח,,,,נייטי,,,,כריס דהבור??

כאילו דהההה,,, הוא לא היה כריס דה ברג או משהוא,,,?

nightroll

New member
לא מתוקה

GH זה לא צליל נשמע. כמו אותיות אהוי בעברית. ראי: night though thought flight וכו´ וכו´ השם של הזמר הנ"ל הוא : de burgh התביעה סיימה, אדוני השופט.

the glory of love

שר את השיר פיטר סטרה (peter cetera) סולן להקת שיקאגו... נשמע עכשיו אצלי ברקע...(עומד עמידת עגור רק בגללך... חחחח...)

ההממממ...

4 קילו ?
חחחחחחחחחחחחח...

בדיוק../images/Emo46.gif

זה הזמן לכתוב צוואה.... יווו פנטום, אתה הולך להיות מסכן, אפילו אני כבר מרחמת עליך...

האמת היא....

שגם לי היא מאוד צרמה... אבל המחשב משמש אותו לצורך עבודה וכולם יודעים כמה פריצות יש דרך הקאזה וכמה וירוסים יכולים להגיע.... אז כך שאני די מבינה אותו למה לא הסכים להתקין לי עד כה....(אבל יש לי יכולת שיכנוע..) אני מכירה את שיטות החיפוש בקאזה... אבל יש לי את כל השירים שיכולתי לחשוב עליהם ואני מחפשת עוד רעיונות לשירים שכבר אולי שכחתי... אשמח להמלצות שלך

עכשיו.....

גיליתי משו מדהים, לא יודעת מי הוריד אותו לקאזה כאן, אבל נראה לי שתאהבי אותו.. Oliver shanti-onon mweng (rainbird

למעלה