סוף סוף

קסומה

New member
סוף סוף

הגיעה מכונת הצילום החדשה.... עכשיו אפשר להתחיל לעבוד.

../images/Emo9.gif צלמי אותי !

יקירתי, כמה שעות שינה יש עלייך ??? לי חסרות המווווווווווווווון. איזה לילה.... העיניים עוד שורפות לי מבכי של צחוק.... ואת עוד לא יודעת הכל...

קסומה

New member
שלא כמוך

ישנתי 7 שעות רצופות וקמתי רטובה, הקטנה השתינה עלי בבוקר.....חחח

כנ"ל

אסור היה לדבר, הלילה התעוררנו שלושתנו רטובים. (אבל תודו שזו רטיבות נעימה...) בנות - אנחנו בקליקת הפישתונים.....

מיכל31

New member
לא יודעת מה איתכן

אבל אני מרגישה בליגת העל

מקסיקני

New member
התעוררתי רטוב....../images/Emo6.gif

הפיפי נידבק לעורי... לא עזר הטיטול.. רק ממני אל תלכי... הסיוט לא ניגמר... הוא רודף אחרי.. לא ישן בלילות... ומתעורר רטוב מחלום בלהות... אח הסוף יהיה טוב.. הטיטול עוד ישוב... הפיפי נמוג.. רק הסיוט עוד יחגוג... חלומות רטובים לכולם...חחחח

מיכל31

New member
../images/Emo6.gif

נו מה יהיה איתך? באיזה שעה של היום חוזרת אלייך השפיות אם בכלל?

מקסיקני

New member
בפעם האחרונה שבדקתי....../images/Emo3.gif

היא ניבהלה וברחה וכמעט לא חזרה... אז אני נותן לה חופש פעולה.. וסומך על חזרתה בעת צרה... ברגע של שפיות זמנית...חחחחח

קסומה

New member
בלילה

היא זחלה למיטה שלי, ניצלה את העייפות הרבה והתכרבלה איתי. מתוך שינה ביקשתי ממנה ללכת קודם לשירותים אך היא סרבה בטענה שאין לה...ידעתי שזה יגיע רק ש.........לא הרגשתי שהיא משתינה עלי. פשוט קמתי עם מכנס רטוב....הערתי אותה ואמרתי: "את רואה למה אמא לא מרשה לך לישון פה, תראי... אני כולי רטובה". היא הביטה עלי במבט מתחרט, עם אצבע בפה ושמיכה עם דנטל מדגדג...חחחח ושתקה. זהו, זה מספיק בשביל שהכעס יתפוגג...

והלילה הסיוט חוזר, וב-ג-ד-ו-ל !!!

ואתה אפילו הולך אליו מרצון. היכונו לבכורת הסרט "מיז´רי 2" בכיכובו של מיודענו, מקסיקני. רק תזכור שאני אהיה פה, שוב, בשבילך.... להקשיב...

מקסיקני

New member
כמה טוב שיש חברות...כמוך ../images/Emo3.gif

כל אחד צריך להתמודד עם השדים שלו... מרצון ולא בכפיה.. ולכן חוזר אל שדה הקרב... ומתפלל שאצא ממנו בגבורה ..חחחח לפחות אשתדל לא לצאת בזחילה חחחח

בהצלחה

הכל תלוי בך חבר, היה חזק, אל תשבר, אל תיתן ל.... וכמו ליולדת אני אאחל לך: שיעבור מהר ובקלות..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מקסיקני

New member
קסומי ידעתי שאני יכול לסמוך עליך :-

תני לי ידך בידי .. לעמוד בכבוד מול הסיוט שלי...חחחחח

סומכת עליך ../images/Emo25.gif

עדכני אותי און-ליין אם היווצרו בעיות. נראה מה אוכל לעשות.... (אבל על איזה שדיים אתם מדברים ?) גם אני הביתה. צ´אוווווווווווווווווווווווו

למעלה