סוף סוף

tot15

New member
סוף סוף

אוףףףף התפוז האלה מכריחים אותי לעבוד חחחחחח צהריים טובים לכולם

yafit75

New member
הי תות..צהרים טובים!

ואני נדפקתי,,, גם בלי עבודה,,סיימתי מוקדם,,, וגם בלי הפורום,,, רציתי למות משעמום! ועכשיו מזה נפלה עלי העייפות,,, נראה לי אני מתחבא באולם ונרדמתת,, מהעייפות,, אני מקלידה באצבעות.... לא ישנתי כל כך טוב בלילה,,,

tot15

New member
את מדברת על עייפות

כבר שלושה ימים שאני לא יושנת כיח הבן שלי חולה אני עוד שנייה נופלת

yafit75

New member
תות, כדור הארץ קורא לך לנחות!

ובאופן בהול! לא שמעת על האקמול בטלויזיה אסור לתת לילד כמות מוגזמת של אקמול,,, תגידי, איפה את חיה, באיזה עולם,,, תתעורייי,, תקראי עיתונים,,, ותראי חדשות,,, לפני שבועיים היו ילדים שאושפזו בבית חולים בגלל שההורים נתנו להם כמות גדולה של סירופ אקמול,, והיה רשום בעיתונים,,, שעדיף מקלחת פושרת מאשר כפית אקמול,,,יותר עוזר!

yafit75

New member
הי דרדי

נו פירטתי,,, אישפזו ילדים בבית חולים,,, בגלל שההורים שלהם נתנו "מנת יתר" של אקמול,,, וזה השפיע על הילדים ההיפך,,, והחום לא ירד,,, עלה עוד יותר,,, והילדים לא הרגישו טוב,,, אם אני לא טועה,, היה מדובר בסכנה,,,, משהו כזה,, אללה יסטר,,, ובעיתון כתבו שעדיף מקלחת עם מים פושרים מאשר אקמול,,, עוד פעם לפרט: רגע,,, אישפזו ילדים בבית חולים,,, בגלל שההורים שלהם נתנו "מנת יתר" של אקמול,,, וזה השפיע על הילדים ההיפך,,, והחום לא ירד,,, עלה עוד יותר,,, והילדים לא הרגישו טוב,,, אם אני לא טועה,, היה מדובר בסכנה,,,, משהו כזה,, אללה יסטר,,, ובעיתון כתבו שעדיף מקלחת עם מים פושרים מאשר אקמול,,, אני בטוחה שאת לא רוצה שאפרט יותר,, נכון?

תגידי יה גנובה אבל למה האקמול לא

השפיע זו השאלה את מה כתבת מעלה ראיתי! וחוץ מזה מה שאת אומרת מנת יתר של אקמול? מי נותן לילד יותר ממה שצריך

yafit75

New member
תתפלאי לשמוע

ככה היה בטלויזיה ובעיתון,,, ראבאק,,, תקראי עיתונים,,, ןתאזיני לחדשות,,, ותתעדכני במה שקורה במדינה שלנו,,,

הספיק לי מה שראיתי אתמול בטלויזיה!

את האבא בלוויה בחדשות ואני בכיתי פה אללה יסטור הלב שלי נקרע פה המילים שלו הרסו אותי הזעקה שלו.. ואחרי זה אצל רפי גינת הטמבל ההוא הפדופיל שעושה פרסינג מה הוא עושה לצעירים כולי הייתי מזועזעת נוראאאאאאאאאא מדינה מחורבנת או כאב או זעזוע מסטיות בלתי מובנות של אנשים חוליםםםם!

למעלה