איתמר ורהפטיג
New member
סוף סוף...
סוף סוף זה נגמר... 7 חודשים (ושבוע!) של הקורס אחד מהיותר קשים שיש בצה"ל... והרי לכם מפקד חדש בצה"ל
השבוע (אתמול) סיימתי בהצלחה קורס מ"כים חיל אוויר, ועכשיו אני מחכה לשיבוץ שלי... אין יותר אוהל, אין יותר מדבר... אך... החיים הטובים צפויים להתחיל... מה המצב כולם? אני מאוד שמח להיות כאן ואני מקווה שמעכשיו והלאה יהיה לי יותר זמן להיות כאן, לכתוב ולהגיב, כי תמיד כשאני מתחבר ומסתכל ב"דפים הקודמים" יש כל-כך הרבה נושאים שיש לי מה לומר עליהם, אבל זה כבר לא אקטואלי בגלל שהם נכתבו לפני הרבה זמן... ועד שאני מגיע הביתה..., אבל לא עוד! (אני מקווה...) בזמן הפנוי שלי (עד כמה שיש...) אני משתדל לעבוד ולאסוף חומר לאתר שאני מתכנן לבנות (יש להדגיש מתכנן) שבו אני רוצה להציג את מערך הרכבים והציוד של שרותי הכבאות בארץ. יש לי ממש הרבה חומר ואני חושב שזה יעניין אנשים רבים... בכל מקרה, רציתי לשתף אותכם במשהו נחמד שקרא לי לפני שבועיים, כשהייתי בביקור אצל חברה שלי שגרה בקריית בן גוריון בחולון, וכשחזרתי ממנה הביתה, שמעתי סירנה וראיתי ניידת משטרה ורכב כיבוי של חולון בת-ים נוסע אחריה... מאחר וראיתי אותו נכנס לרחוב קטן וללא מוצא, החלטתי לעשות אחורה פנה ונסעתי אחרי "הנהר" שהרכב השאיר מאחור, וליד איזשהו בית ספר הוא נעצר. החנתי ונגשתי לראות מה קורה, ושאלתי את אחד הכבאים (מצטער, לא זוכר איך קוראים לו) מה קרה, והוא אמר שנשרף עץ... בקיצור, מפה לשם ההידרנט שהיה קרוב לעץ לא עבד, ונגשתי עם אותו כבאי לרכב, לקחנו זרנוקים, ועשינו נחש מהידרנט רחוק יותר עד לעץ. כבאי אחר (שוב, לא יודע את השם...) הסתכל עלי ושאל אותי מאיפה אני יודע את זה... אחרי שעניתי לו הוא אמר לי "קח" והופל´ה... מצאתי את עצמי עושה מעשה שכבר 7 חודשים לא עשיתי
)) אך... אורגזמה רבותי...
) בסוף האירוע הם הזמינו אותי בהמשך השבוע לתחנה שלהם... אבל הצבא... אז בקיצור... מאוד נהנתי מהאירועון הזה, וכנראה רק מי שהיה מורעל כמוני יוכל להבין מה זה...
אז בקיצור... אני מאוד מקווה להתחיל להפגין כאן נוכחות ותמשיכו כולכם להמשיך לכתוב כאן כי זה ממש נחמד לראות מה הולך כאן... תשמרו על עצמכם, ותזכרו ש - "שריפה מכבים עם הראש" (שאלת בונוס, 10 נקודות מבחן צופים קורס 1\2000 )
{ואני לא ידעתי אז את התשובה...} נקווה לראות את כולכם! ביי ביי איתמר
סוף סוף זה נגמר... 7 חודשים (ושבוע!) של הקורס אחד מהיותר קשים שיש בצה"ל... והרי לכם מפקד חדש בצה"ל