סוף סוף!!!

סוף סוף!!! ../images/Emo91.gif

טוב אני גאה להציג את האתר שלי סוף סוף אחרי ימים ולילות של בניה. התגובות של החברים היו בהחלט מעודדות וחיוביות בקשר לאתר . ושלא תבינו לא נכון... זאת רק ההתחלה. לא לשכוח להירשם בספר אורחים! מתה עליכם!

xero1

New member
לא אהבתי ממש

את העיצוב ובמנה של האתר, בכלל לא, מצטער, אבל פשוט לא נוח. יש לך erroe בקוד HTML בשורה 18 או משהו. וגם חוץ מכמה תמונות אין יותר מידי באתר הזה. לא נורא. חביב. (לא משהו אישי נגדך, אבל ביקשת ביקורת, לא?)

אוי באמת...../images/Emo57.gif

בלי עין רעה טפו טפו טפו... אתה היחיד שאמרת שיש בעיות באתר ואתה היחיד שחושב "שהעיצוב" לא משהו. סבבה, אני מאוד שמחה קודם כל שניכנסת... ובכל אופן זה עניין של טעם. וחוץ מהחוץ מזה...כמו שאמרתי בהתחלה, זאת רק ההתחלה! יש עוד מלא דברים לשים באתר ואין מה להגיד יש לי חומר ששמתי באתר שלא כל כך קל למצוא כי גם סרקתי חלק ממנו בעצמי. יש לי עוד הרבה לשים אני רק מחפשת אנשים שייעצו לי ושיגידו לי איך אני מתקדמת. בכל אופן עם אתה חושב שהעיצוב לא משהו אז אולי תתן לי הצעות לשיפור :) אני השמח לקבל הצעות!

xero1

New member
תלוי את מי את שואלת

כדאי לך לנסות בפורום עיצוב-גרפי, הם יעזרו לך ברצון.

~BLINK182_gurl~

New member
אתר נחמד../images/Emo13.gif

את צריכה לדעתי למלא אותו יותר כי הוא די ריק.... ועירבבת שני נושאים באתר- בלינק והאיש הזה איך שלא יקראו לו... למה את לא עושה בנפרד? זה לא הכי קשור אחד לשני....

לאט לאט....../images/Emo4.gif

טוב תודה קודם כל למי שניכנס לאתר ולמי שבעצם איכפת היה לכתוב ולהגיב. תראו בקשר לאיש הזה (מארק)... האתר הזה עוסק באנשים שאני מעריצה. כלומר אני מעריצה את בלינק בטירוף אבל באותה מידה גם אותו, אז חשבתי לשלב...וככה באתר יש יותר אפשרויות והוא יותר מעניין! ותודו שהוא ח-ת-י-ך בכל אופן אני מעריצה שלו ואוהבת אותו באותה מידה שאני אוהבת את בלינק כך שיש 2 אהבות באתר 1. זה מאוד שימושי, לא סתם. לא חשוב אתם לא חייבים להתעניין בו או בשאר האנשים שיתווספו לאתר במשך הזמן. האתר מוקדש לבלינק נקודה! ולמארק כמובן!! אני ישמח לקבל עוד תגובות... נ.ב הייתי עכשיו בסרט הרוזן ממונטה קריסטו משהו כזה אני לא ממש זוכרת את השם, בקיצקץ סרט נדיר ביותר!

Alinush182*

New member
ראיתי פעם סרט עם מארק

קראו לו "ביג היט" סרט ענק..... וכן, הוא אכן חתיך.....

אני ב-ש-ו-ק !!!../images/Emo53.gif

אוקי את חייבת להציל אותי בעניין הזה!!!! ראיתי פעם את הסרט הזה וממש לא הכרתי את מארק עכשיו שאני מתה לראות את הסרט הזה אני לא יודעת איך קוראים לו רק באנגלית אז רגע קוראים לו ביג היט גם בעיברית!? ועם את יודעת על עוד סרטים שלו איך קוראים להם בעיברית אני ישמח מאוד לעידכון. חוץ מכוכב הקופים דה תודה. :)

Alinush182*

New member
זה הסרט היחיד שאני מכירה של מארק...

וכן קוראים לו ביג היט גם בעברית, מראים אותו מלא פעמים בערוץ הסרטים.... כנסי לאחד מפורומים שעוסקים בזה הוליווד למשל או לפורום סרטים... ותשאלי שם כבר ידעו לענות לך......:)

למעלה