סוף סוף

eyalush001

New member
סוף סוף../images/Emo70.gif

סוף סוף, אתמול כאשר תפחתי את עיניי בבוקר, על שולחן כתיבתי חיכתה לה מעטפה לבנה. היסתכלה עלי במבט תמים, במבט של געגוע. שניות, ופירקתי לה את הצורה , היא כולה מפוזרת פיסות פיסות ברחבי חדרי. וכמובן בפנים, הקרם של הקרם. הדיסק שכל כך חיכיתי לו. כן כן, חברים יקרים, הדיסק של קיילי הגיע לביתו בשלום, אתם יכולים להפסיק לדאוג. הוא בידיים חמימות ואוהבות.

p i n g o

New member
|מפסיקים לדאוג|

ובהזדמנות הזאת אני אשאל את אלו מכם שהניחו את ידם על הסינגל - מה חשבתם עליו ועל בחירת הרמיקסים והשיר (Sweet Music
)?

tatababa

New member
תתחדש ../images/Emo13.gif

ולגבי מה שדניאל שאל.. כעיקרון הרמיקסים של SLOW ממש טובים, העטיפה ממש גרועה, והבי-סייד Sweet Music היה צריך להישאר רק בי-סייד (הוא גם לא ממש טוב בזה). Soul On Fire לעומתו זה בי-סייד משובח ביותר!

kyliefan18

New member
מה????????????????

א) החלק הזה של SLOW ממש נוראי! הרימיקס של מדיסן על הפנים, יש שם את SWEET MUSIC שאני חושב שהוא מדהיייייייייים (אלקטרו-פופ במייטבו ורן תסתום!)...הוא לא מחדש לחלוטין כלום! ב) העטיפה מדהימה!!!!!!!!!!! קיילי היא זמרת שמצטיינת בעטיפות! ג) החלק השני,שכולל את SOUL ON FIRE חובה לכולם! אחלה שיר הסול הזה! למהדורה האוסטרלית נוספו 2 רימיקסים נוראיים שרק הורסים!

tatababa

New member
לא סתם אני ה"רן" היותר משופר....

אתה לא יכול להווכח עם דיעות. לדעתי הרמיקסים של SLOW (כולל הרמיקס היחסית אומלל, אבל עדיין חביב ומהנה, של מדיסין8) הם ממש טובים - למרות שלצערי לא כללו את הגרסאות הבאות של סלואו על הסינגלים : Acapella Instrumental - חובה בכל בית! כזאת גירסה שווהההה. ממש זנות שהפתיח שלה לא נשאר כפתיח המקורי של SLOW Extended Chemical Brothers Mix אבל דיי טיפוסי מצד Parlophone להשאיר את הרמיקסים הטובים מחוץ לסינגל...

p i n g o

New member
הגרסת Acapella

זה ממש בדיחה, מישהו הוריד את הקול של קיילי עם מחשב ביתי בצורה כל כך לא מקצועית... וזה ממש בדיוק כמו השיר המקורי!

למעלה