סוף סוף

Mikel20

New member
סוף סוף ../images/Emo58.gif ../images/Emo18.gif

הפרומו השבועי של ארה"ב.. טיילור--->פיבי-->איש מסתורי--->תאונה מחרידה.. אפשר לחזור לראות את הסדרה..(מקווה).

Shiri from the block

Active member
יאאא, איזה מסקרן!../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif הלוואי שיקרה משו רע לטיילור../images/Emo99.gif

../images/Emo58.gif

כבר קרה לטיילור משהו רע. היא הפכה להיות back burner, דמות משנית שרק בגלל ההיסטוריה שלה בסדרה לא הפכה להיות recurring

א ר י ק ל

New member
../images/Emo58.gif+../images/Emo18.gif העלילה הזו מתחת

לכל ביקורת מבחינתי. כמה נמוך טיילור עוד יכולה לרדת???!!! יאק. משאלה-שיקחו אותה ואת ניק ואת פלישיה ושיטביעו אותם בשיידי מרלין!!

Mikel20

New member
הייתי מוסיף עוד אחת

לרשימה הזאת...אבל אני כנראה אסתכן בסקילה ע"י כמה מחברי הפורום...

Mikel20

New member
ואפילו קיבלו על זה שער

כבר חודשים שלא רואים את הסדרה בשער של המגזינים..(מעניין למה?
)

חחחח ../images/Emo58.gif ../images/Emo18.gif

זה פשוט משעשע. מי מהדמויות תיהרג? (רמז: מעולם לא נהרג בן פורסטר וטיילור היא בת אלמוות)

Shiri from the block

Active member
מה???../images/Emo58.gif זה אומר שהורגים את דרלה?? וויי איזה אכזריים! חשבתי שסתם מוציאים אותה מהסדרה..../images/Emo10.gif

Mikel20

New member
תראו איזה חמודה

היתומה החדשה של הסדרה... אלכסנדריה הקטנה שגודלת שבוע הבא לגיל 5. מזל טוב ליום הולדת, ותנחומינו על מות אימא
(אם תאמיני מספיק חזק יום אחד גם היא תקום לתחייה)

ttzzoo

New member
מי לדעתכם...|ספויל

ראשית שלום לכולם... מי לדעתכם הוא איש המיסתורין?

שחזור הודעה שנמחקה../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif

הודעה של מור בן חורין: טיילור הרוצחת ודרלה הנרצחת.... וזה יוביל לרומן בין טיילור ותורן לפי דעתי טיילור תלך להציל את פיבי ובדך בטעות תדרוס אולי את דרלה שמקרה תסע באותה דרך הרי ידוע שדרלה תלך לעולם שכולו טוב השאלה היא מי הרוצחת, ע"מ שהתסריטאים יעשו את זה הכי מעניין ועל סמך הפרומו המדובר הרי שטיילור תהיה הרוצחת נא לשמור על כללי הספוילרים. אין לי כוונה לשחזר כל הודעה שאמחק

למעלה