סוף סוף תמונות!

סוף סוף תמונות!

לבקשתכם (מיום 28/1...) הנה תמונות של הפוטו מוזאייק, וקצת תשובות. (מתנצלת על העיכוב בהעלתן - לאחרונה הייתי קצת עסוקה - מצאתי עבודה חדשה שבמסגרתה אני מנסה בין השאר לקדם את תחביב הפאזלים בארץ, אבל בינתיים לא מכרתי אף פאזל...). למאיה 35, טיפים להרכבה: ללכת גם לפי צבעים, כמו בפאזל רגיל, וגם לפי התמונות הקטנות שמרכיבות את הפסיפס - לפעמים להסתכל על הפוסטר (או על התמונה שעל הקופסא אם אצלך אין פוסטר), לזהות איזו תמונה צריכה להיות ולחפש אותה, ולפעמים להפך - למצוא תמונה מיוחדת ובולטת ולחפש איפה בפוסטר היא נמצאת - קצת מזכיר משחק זיכרון ומוציא את העיניים, אבל שווה! לאדרים - יש פוסטר בפנים, כמו שהיה לכם עם הדולפין, ולא כמו המיקי מאוס של מיסי. שימו לב לאיך שאני מחזיקה את הפאזל - לידיעתכם - הוא לא מודבק! לכל אלה שלא האמינו לי במפגש פורום שאני יכולה לעשות את זה ושככה אני בודקת את איכותם של פאזלים - הנה ההוכחה. יתר על כן - בצורה זו הוצאתי את הפאזל מהדירה והעלתי אותו שתי קומות במעלית, לשכנים שלי, שהוא שלהם. זה היה אחד הדברים הכי מפחידים שעשיתי בחיים שלי, אבל זה עבד.

לא הצלחתי להוסיף את התמונה!

מישהו יכול לייעץ לי איך מוסיפים ומה לא עבד בסדר?

123נעמי

New member
תבדקי את גודל הקובץ../images/Emo22.gif

יכול להיות שהוא גדול מדי לכן את לא יכולה לשלוח אותו

123נעמי

New member
את יכולה לספר לנו.....

איך את מנסה לקדם את תחביב הפאזלים בארץ
אולי נוכל לעזור לך או להעזר בך נשמע לי מעניין

היי נעמי, תודה על העצה.

בדקתי וזה באמת בגלל גודל הקובץ. חשבתי על זה בהתחלה, והוא נראה לי מספיק קטן, אבל אח"כ ראיתי שזה בקילו בייטים (עד 500) ואצלי היה כתוב במגה בייטים. את יודעת כמה קילובייטים יש במגה בייט? ואת יודעת איך אפשר לשמור קובץ מחדש בפחות גודל? בקשר לשאלתך - מצאתי עבודה בחנות הפנינג. איך אני מקדמת את תחביבנו? כשנעזרים בי למצוא מתנה לבר מצווה, בת מצווה, או ליומולדת לנוער או למבוגרים אני מציעה בין השאר רעיון של פאזל 1000 חלקים. בינתיים זה לא עזר... (כולם אמרו "נהההה, זה לא מתאים לו".) אבל שכנעתי לפחות אשה אחת לקחת פאזל כמתנה לבן 4, כשבהתחלה היא חיפשה משהו אחר. אולי צריך להתחיל כשהם קטנים...

123נעמי

New member
הקטנת גודל קובץ

ההוראות הם לחלונות xp תגיעי למקום התמונה דרך המחשב שלי תצבעי על התמונה עם הכפתור הימני בעכבר ויופיע לך חלון האפשרויות שם תיכנסי ל: פתח באמצעות microsoft office picture manager תיפתח לך תוכנה למעלה בתפריט העליון כנסי ל: עריכת תמונה יפתח לך תפריט בצד שמאל ושם למטה מתחת לשנה גודל תמונה יש דחוס תמונות תצביעי על זה אחר כך סמני : דפי אינטרנט אישור תעשי שמירה בשם חדש וצאי מהתוכנה בלי לשמור על שינויים עכשיו יש לך קובץ קטן בהרבה מהאורגינל. יש לך אפשרות בתוכנה הזו גם לתקן את התמונות מבחינת אור ,צבעים ,סיבוב הזוית שלו וכל מיני כאילו אני לפני שאני עושה את כל תהליך עריכת התמונה אני לוחצת על - תיקון תמונה בתפריט העליון זה מבהיר את התמונה ונותן התחלה טובה יותר בהצלחה

123נעמי

New member
כל הכבוד על קידום הנושא

אנחנו איתך רעיון מצויין למתנה - עלי והצלחי ולא להתייאש בסוף יקנו הילד בן 4 שקיבל את הפאזל יגיע רחוק בחייו ויהיה איש חשוב צודקת - צריך להתחיל כשהם עוד קטנים
חנות הפנינג זו רשת חנויות? היתה אצלינו בעיר חנות כזו ולא ידעתי שיש שם פאזלים

למעלה