סוף סוף שקט...

dinna45

New member
סוף סוף שקט...

השעות האלה הן הזמן העיקרי שלי עם עצמי כולם ישנים. לבתי בת ה 16 התעוררו פצעי בגרות והיא פשוט משגעת אותי שאקנה לה תכשירים לטיפול. הלכנו למשביר לצרכן ופשוט הסתבכנו עם מוכרת שהראתה לנו מוצרים במסכומים שמתחילים ב 55 ש"ח. המכורת אמרה שצריך כל כך הרבה דברים והראתה לנו כל כך הרבה סוגים שבאמת קטונתי ולכן עזבנו את המקום. הסברתי לביתי שאני לא מכירה מוצרים ולא יודעת מה לקנות ולמזלי היא הסכימה איתי. אני נמצאת בבעיה מאוד קשה, אני אם חד הורית, והאמת שלא קל לי להוצא סכומים כאלה ללא מחשבה. אני פשוט לא יודעת מה באמת שווה את הכסף שלי, אני רוצה שהתועלת תהיה בהתאם. לא נראה לי הגיוני להשקיע במוצרים כל כך הרבה כסף 150-200 ש"ח ולא להיות בטוחה שזה יעזור. חשבתי להסביר לביתי שאני מוכנה לממן פעם אחת מוצר שהיא תבחר ובפעם הבאה זה יהיה מכספה. אני לא יודעת אם זה נכון לעשות.

dify

New member
לכו להתייעצות עם רופא עור

לא עם המוכרת שעובדת על אחוזים. או לפחות תשאלי את הרוקחת בבית המרקחת של הקופה ולא במקום פרטי. רופא העור יוכל לאבחן את רמת הבעיה, לתת לבת טיפים יעילים למניעה (ככל האפשר) ולהמליץ על משהו שבאמת יעזור לה, או לפחות להגיד מה מהתכשירים הקוסמטיים נחשב הכי יעיל מבחינה רפואית. שני יתרונות נוספים לביקור אצל רופא העור: 1. יש רופאים שנותנים דוגמיות שיש להם, ככה תוכלו להתנסות ולדעת מה באמת מתאים לבת ובעתיד לדעת שאתם משקיעים כסף במוצר טוב. 2. לפחות בקרמים להגנה מפני השמש, מהניסיון האישי שלי, המחיר זול באופן משמעותי בבית המרקחת של הקופה, לעומת בית מרקחת של פארם כלשהו. לכן אם את כבר מוציאה כסף, למה לא עם כרטיס חבר קופ"ח שלך? ועוד משהו, היתה לי חברה שהיה לה עור פנים בעייתי בצורה חריפה. בהתייעצות עם רופא היא הגיעה למצב שהיא ניסתה וגילתה שלה הכי עוזרת איזו שפופרת, שהיא ממש העריצה כי היא הצילה את מצבה, והיתה נאמנה לה למוות, (באמת שאני לא זוכרת את שמה :( אבל זו שפופרת גדולה, נדמה לי שהיא באה בשלבים או ברמות שונות, לא זוכרת בדיוק, אני יכולה להרים טלפון לשאול אותה, אם תרצי). אני כן זוכרת שיום אחד מצאנו שמוכרים את השפורפרת הזו במחלקת הקוסמטיקה של סופר "חצי חינם" בחולון (יש להם מחלקות ענקיות לכל פיפס בערך) ושם השפורפרת הזו עלתה 30 שח בערך (שזה היה ממש ממש יותר זול ממה שהיא שילמה על זה בכל מקום אחר). מה שאני מנסה להגיד, זה ששווה לבדוק גם מוצרים במקומות כאלה.

אור2221

New member
אתן צריכות ללכת לרופא שימליץ על תכשיר אבל...

לא סביר לבקש מביתך לממן את זה. טיפול לפצעי בגרות זה לא מותרות, זו בעיה רפואית ואסתטית לכל דבר.

להתייעץ עם רופא-חשוב ביותר

רופא עור יידע להתאים את סוג התכשיר לסוג העור. לא לסמוך על מוכרות שלא מבינות בהכרח במה מדובר ואיזה תכשיר יתאים. ולעניין המימון-מדובר בכל זאת בבריאות, גם אם לכאורה רק בבריאות האסתטית של בתך ולכן כן הייתי מממנת לה, גם אם לא קל-תחשבי שזה עניין בריאותי נטו, אבל זאת בחירה שלך אם לשלם או לא, לא נכנסת לכיס שלך או לחשבון הבנק שלך.

למעלה