סוף סוף קצת נחת...

sashkashurik

New member
סוף סוף קצת נחת...

רשת הCBS שמשדרת את היפים הרבה פעמים קוטעת את הסידרה בגלל איזה חדשות שלא מעניינות אף אחד. אז עכשיו הם הגדילו והפסיקו סידרה בפריים טיים על מנת לבשר ועל מה? על מות עראפת! הרבה צופים היו בהלם וכתבו מכתבי מחאה והרשת התנצלה. פעם גם אני כתבתי מכתב מחאה שהם לא נותנים לי לראות את היפים בשקט, אז הם כתבו שהחדשות שלהם הרבה יותר מעניינות מיפים. נו, לפחות עכשיו הם התנצלו אם כי לא בפניי, אבל שיהיה. בכל מקרה, ברשת הזאת אני לא רואה כלום! (מחרימה) חוץ מהיפים והאמיצים.

Guy K

New member
באמת קצת נחת

הם רשת ממש מרגיזה
ומגיע להם לקבל תלונות. ומתי יעבירו את היפים והאמיצים לשעה שלמה?

Guy K

New member
בטח

לחברת ההפקה של היפים לא אכפת להפוך את הסדרה לתוכנית בת שעה - מה אכפת להם להרוויח יותר כסף? תוכנית בת שעה תתן להם אפשרות להגדיל את הצוות, לתת להם עלילות יותר מורכבות, ולהקדיש תשומת לב אל כל הדמויות שבדרך כלל לא מקבלות מספיק זמן מסך - קלארק, סמי והקטור, הילדים, וכו'. אם CBS תחליט לבטל את ה GUIDING LIGHT - יכול להית שהיפים יתחילו לשדר פרקים בני שעה. אבל עד שזה יקרה, אלוהים גדול. וחוץ מזה, CBS תמיד יכולים להפתיע אותנו ולהעלות אופרת סבון חדשה - אומרים שג'ניפר אניסטון כתבה פיילוט לסבוניה די מוצלחת עבור NBC, אבל זו מעולם לא עלתה לאוויר.

girlontop

New member
גם חצי שעה קשה להם למלא

מה בראט יעשה בשעה שלמה? עוד קלוזאפים על השיניים של קייטלין? עדיף חצי שעה מהודקת וטובה מאשר שעה של התקשקשויות.

NarihS

New member
../images/Emo6.gif

"עוד קלוזאפים על השיניים של קייטלין?|"

Mikel20

New member
לא רק שהם התנצלו הם גם פיטרו

את אחד המנהלים בערוץ שהחליט להפסיק את השידורים באמצע לטובת הידיעה הלא מעניינת הזאת, וזאת בגלל שהוא לא התייעץ עם הגורמים המוסמכים שאחראים על הפסקת השידורים לטובת אירועים כאלו או אחרים.. תארו לעצמכם שהם מפטרים מישהו בגלל שלא שידר באותו יום את היפים?

sashkashurik

New member
והנה המכתב שקיבלתי מהם בזמנו../images/Emo3.gif

Dear Sahsa, I hear your frustration. As the trial has progressed, we have cut way back on the level of live coverage. We know people want to see their soaps. We are caught between a rock and a hard place. Our goal is to please the greatest number of viewers, and most days, more people watch the trial than would watch “Bold.” At the same time, we don’t want to lose you as a viewer. You mentioned the fact that the trial is available on other channels. That’s true, but I don’t want to lose news viewers to other stations. If we don’t carry the trial, their trial coverage numbers go up. That’s the truth, as best as I can explain it. The trial is nearing its end. We plan to carry closing argument sometime next week, and then the verdict when it comes in. Hopefully, then you can get back to B&B. Fred D'Ambrosi News Director KFMB Stations 7677 Engineer Road San Diego, CA 92111 858-495-7510

sashkashurik

New member
וזה מה שאני כתבתי להם../images/Emo3.gif

Why should I watch David Westerfield's trial on two channels at once???????? Please, show Bold and the Beautiful!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I am working evening hours, I want to be able to watch something in the morning other then trial!!!!!!!!!!!!!!!!! Angry viewer!

יניב1

New member
באיזה עצבים חתמת להם, סשה, ממש

מתאים למטורפות של הפורום... הלא כן? היום כבר אי אפשר להאמין לאף אחד

girlontop

New member
אני חושבת שיניב באמת עלה על משהו

וגם ההשוואה שלה ערפאת=מייסי מתאימה לצמד המטורפות. סשה, צאי מהארון!

sashkashurik

New member
../images/Emo2.gif ככה לחשוד בי???

בבן אדם היחיד בפורום שיש לו גם חיים!!!
באמת שזה לא אני, אם הייתי אני, הייתי כבר מזמן נחשפת. יש פה עוד מטורפות חוץ ממני.

למעלה