סוף סוף עציצים

סנופה

New member
סוף סוף עציצים

כן, כבר תכף שבעה חודשים שאנחנו גרים בבית ורק לפני שבוע מצאנו זמן לעציצים. תמונות אומנותיות זה לא, אבל מותר לי להשוויץ

סנופה

New member
וזה

צמח לא ברור, עם שם שנשמע כמו דסבדניה ברוסית. נו, משהו כזה
העיקר שהוא יפה

סנופה

New member
וסתם נוף מהמרפסת

בלילה הוא הרבה יותר יפה, אבל יוצא לי נורא מטושטש. אז עד שאני אלמד את נפלאות המצלמה, תיאלצו להסתפק

סנופה

New member
ונסיים עם הפרח האמיתי של הבית

אז מה אם הוא נראה כמו סמרטוט שנפל מהחבל

Noaal

New member
ברוכה הבאה.. ../images/Emo24.gif

תזכירי לי מאיפה את מוכרת לי

אף פעם לא הבנתי את הקטע של עציצים

בבית/מרפסת (כן אני פותחת לך דיון על השרשור בבוטות אם שמת לב) זה לא כזה יפה וזה מביא כל מיני חיות מעופפות לא רצויות...

goldyboy

New member
עציצים בבית זה מאד יפה

ונותן הרגשה של בית
בקרוב אצלנו

סנופה

New member
בדיוק ../images/Emo13.gif

זה ענין של טעם. גם אני לא אוהבת יותר מדי. (יש לנו שכנים שמרוב עציצים וצמחים ממש לא רואים אצלם מרפסת) ואגב, אני תמיד אעדיף עציצים במפרסת ולא בתוך הבית..

NightElf

New member
הבעיה בעציץ בבית זה שהוא לא תמיד

ישרוד עקב מחסור בשעות שמש. כשרק עברתי לדירה קניתי צמח ממש יפה, ירוק ועשיר בעלים ופרחים, אבל עם הזמן הוא פשט גווע עד שהוא מת מחוסר שמש...

סנופה

New member
לאוו דווקא

הבית שלנו נורא חשוך בשעות היום, ויש לנו עציץ (אחד מכוער, שלא הייתי בוכה אם היה קורה לו משהו) שנועד להיות בבית ובחושך והוא שורד יפה מאוד. אז באותה הזדמנות, הבאנו עוד אחד. הבעיה יאתם היא שהם הרבה פחות יפים (אני מעדיפה פריחה ולא ירוקת) אבל יהי זכרו ברוך

Noaal

New member
העציץ שאת מזהירה אותי שלא אפגע

בו כל פעם שאני זורקת את הצעצועים של ארתור?

Noaal

New member
זה לא אני 8-|

זה הצעצוע של ארתור... אני, אני רק זרקתי אותו..

ועם זאת, לא מעט אנשים כן מבינים

אבא שלי הוא גנן חובב נלהב. יש לנו גינה קטנה, ועציצים בבית, ואדניות, וכולם פורחים ומטופחים להפליא. וזה משרה תחושה נעימה כ"כ שאין בכלל דרך לתאר את זה. הוא נהנה לעקוב אחר הצמיחה שלהם, ולשתול, ולטפח, וכל האהבה הזו מתרגמת להנאה ויזואלית מאוד גדולה.

למעלה