סוף סוף - סקר חדש

~*~gaL

New member
סוף סוף - סקר חדש

באותו הסגנון של הסקר הראשון.. תגובות לסקר החדש ("למה בחרתי דווקא בה/ו".. וכו´) נא לשרשר פה.

~*~gaL

New member
תוצאות הסקר הקודם:

רומנו - אחוזי הצבעה 16%, מס´ מצביעים 6. דייב - 10%, 4. אבי - 2%, 1. (בושה!) קרי - 10%, 4. אליזבת´ - 8%, 3. ג´ינג מיי/דב/צ´ן (תבחרו לבד) - 2%, 1. מארק - 5%, 2. פיטר, 0%, 0. סוזן - 5%, 2. קרטר - 37%, 14. אז כצפוי, קרטר הכי אהוב עליכם :)

המממ

New member
אוי, הבחירה קשה.

אני צריכה לחשוב על זה! המון! אם למישהו יש באמת תשובה מוחלטת, שיסביר אותה מעל דפי הפורום. כך אוכל להחליט ע"י קריאת נימוקים משכנעים. אני מקווה.
וזהו.

שלמונזה

New member
אבל...

מה עם האחות הכי מקסימה שהיתה שלא היא קרול??? ואני לא בטוחה עם שירלי נקרית אחות...

טה טה טה טה טדם

סקר חדש! הללויה! הבחירה שלי הייתה כמובן שירלי למה? בגלל שחצי שהשמות לא זיהיתי (סתם צוחקת... הייתה רק איזו אחת שלא ידעתי מי היא). חוץ מזה, הדמויות ברשימה הן די שוליות אבל שירלי היא דמות רקע חשובה ליחסים בין אליזבת לרומנו. כל פעם שאליזבת בקריזה על רומנו, היא אומרת משהו מצחיק לשירלי. למשל בפרק ביום שבת, שהיא אמרה לה "את יכולה בבקשה להשחיל צינור פולי בין הרגליים שלי?" היה ק-ו-ר-ע. שירלי הזו בכלל כמו רוח רפאים... באה, הולכת... תמיד שאליזבת צריכה מישהי לרדת עליה\ לצעוק עליה שירלי בסביבה. הבחירה המושלמת.

~*~gaL

New member
קרול היא דמות ראשית..

התכוונתי ל"אחיות משניות". אחרת היית יכולה גם לשאול אותי "ואיפה לעזאזל אבי בכל הסיפור הזה?!" שירלי אחות של חדר ניתוח. היא עדיין אחות :)

למעלה