סוף ,סוף ,סופ"ש

ssyוM

New member
סוף ,סוף ,סופ"ש ../images/Emo13.gif

מה שלומכם
איך עבר השבוע
מי מרכיב מה
אצלי בכל שישי נוספים עוד מספר חלקים לפאזל הפוטומוזאיק - מיקי מאוס 1026 חלקים . אז היה לנו שבוע יפה השבוע ..
שהתחיל עם סקר הכנות של לני
והמשיך עם הפאזל היפיפה של הדתיה הקסומה
היו לנו מיסגורים יפיפיים השבוע - האחד של ג ל ע ד א עם הפאזל של דאלי והשני מפת העולם העתיקה של yanivph
מצטרפת חדשה, פאני10 ברוכה הבאה , עם טעם מעולה
בבחירת פאזלים , מי שרוצה להיווכח בכך מוזמן לגשת לאלבום שלה
מיכאל שלנו שאף פעם לא מאכזב בנושא הזמנת פאזלים מחו"ל
ונעמי שלנו שהפכה השבוע לקוראת סמויה מבלי לקבל על כך אישור בכתב ממנהלת הפורום
. קדימה ...חוויות , מסקנות , רעיונות וחידושים ...זה הזמן

ssyוM

New member
וכמובן ../images/Emo26.gif עידכון חם בלוח

מבצעים מיוחדים וחדשות בלוחות הפורום

MEGA GAME3

New member
לי עבר השבוע בסדר...

אני חזרתי לפאזל של מגדל בבל (5000) אחרי מנוחה של שבועיים-שיניתי את המיון של השמיים והצלחתי לגמור את כל השמיים הבהירים תוך שלושה ימים.

fashasha

New member
סוף שבוע

השבוע אמא מסגרה 2 פאזלים שסיימנו. אחד של 1500 חלקים ועוד אחד של 1000. האינטרנט שלי מתחיל למות לאט לאט אז פתחתי עכשיו עוד פאזל של 1000 חלקים. זה כבר השני השנה והשנה רק התחילה. מישהו אמר התמכרות?

123נעמי

New member
../images/Emo146.gifשבוע טוב../images/Emo146.gif

זהו נגמרה החופשת הדנידין שלי ועכשיו חזרה לפורום. למרות שלא הגבתי השבוע ראיתי את כל הפאזלים היפים שהוצגו כאן פאני 10 ברוכה הבאה - ראיתי את האלבום שלך - פאזלים יפים מאוד את מרכיבה
גלעדא - הפאזל שלך יפיפה - איך שהזמן גולש אצלך על אמת.....
yanivph כל הכבוד על הפאזל היפה וקנית פאזל מאוד מיוחד ויפה בהצלחה איתו החזקתי אותו כבר כמה פעמים ביד אבל הבהילו אותי האזורים השחורים שבו אבל התמונה יפיפיה שיהיה בהצלחה אצלי-: אני גמרתי את הפאזל של שלגיה ושבעת הגמדים ומחפשת פאזל חדש לעשות עברתי היום בחניות ולא מצאתי כלום ששבה את ליבי והידים מגרדות לי
ראיתם כבר בחניות את הפאזלים החדשים של 2007? אלינו הם עוד לא הגיעו

yanivph

New member
היי

צלמי את הפאזל שלגיה ותראי לנו- אני מת לראות אותו מוכן! האמת שגם אני חששתי קצת מהפאזל של הופר בגלל השטחים הכהים אבל אני מקווה שיהיה בסדר
האמת שאני מת להתקדם בו עכשיו אבל אני ואשתי שמנו אותו בבוקר מתחת למיטה (היו לנו אורחים) והיא נרדמה עכשיו אז אני לא יכול להוציא אותו משם בלי להעיר אותה
אוף...

123נעמי

New member
השבוע תהיה תמונה../images/Emo202.gif

אני צריכה להביא את המצלמה מהעבודה

מממאיה35

New member
גם אני יוצאת מהמחבוא ../images/Emo13.gif

יש לי מבחן השבוע, אז יצא שנעלמתי.. הפאזל מתחת לשטיח. יש מסגרת ואיזה שנים-שלושה חלקים מורכבים זה לזה.. יוצא שזה פאזל קשה - גם אזורים דומים מאוד, וגם - בניגוד לאחרים - אי אפשר להרכיב או לחבר באזורים דומים לפי הצורה של "בטן-לשון" כי הכל נראה אותו דבר, והחלקים יחסית קטנים.. ומידי פעם הצצתי פה ובאמת פאזלים יפים ומסגור יפה - כל הכבוד למתמידים ולמכורים החדשים
בקיצור - אחרי המבחן יהיה לי זמן פנוי לזה.. ~שבוע טוב~

123נעמי

New member
אני מקווה שהמבחן יהיה הצלחה

גדולה יותר מהפאזל
בהצלחה במבחן

Lanni

New member
לאט לאט, כל פעם שאני רוצה להתאושש

מהגועל נפש שאני לומד, אני הולך לעשות עוד קצת פאזל בסוף מתישהו זה יהיה מוכן
פאזל נורא נחמד וכיף לבנות אותו. איכות החלקים קצת פחות טובה, ויש כמה שטיפה "מקומטים" בקצוות והגימור שלהם לא משובח במיוחד, אבל הרוב סבבה! מה שביאס אותי בעיקר זה שהמסגרת קטנה בערך ב-2 חלקים לכל כיוון מהתמונה שעל הקופסא..

Lanni

New member
אגב הפאזל יותר קשה ממה שהוא נראה

הופתעתי וגם, צורת החלקים עצמה היא מצוינת - אמנם כולם 2 זכר 2 נקבה מנוגדים, אבל אי אפשר לדעת אם החלק הוא אופקי או אנכי (בניגוד לאדוקה למשל)

123נעמי

New member
של איזו חברה הפאזל הזה?

נראה יפה ולפי הסיפורים של חברה כאן כבר היו כאלו מיקרים שמסגרת הפאזל בתמונה קטנה יותר מהפאזל עצמו

123נעמי

New member
יופי של פאזלים

נכנסתי לאתר ויש להם מבחר קטן אבל לא רע ספר לנו כשהפאזל יהיה גמור איך האיכות שלו בהצלחה

Lanni

New member
על האיכות שלו סיפרתי כבר בהתחלה..

וכמובן שאני אעדכן כשהוא יהיה מוכן

למעלה