סוף סוף סגרתי

סוף סוף סגרתי

33 ימים אחרי הניתוח סגרתי ביום שלישי 29-3 פעם ראשונה אצל דר אבינוח בסורוקה 5CC ואני מרגישה יווווותר מדי טוב!!!!!! בסגירה הייתי אחרונה אז ישבתי וראיתי כל אחד איך הגיב לסגירה מה שנכון שרובם היה להם קשה עם הסגירה אבל אני יצאתי שתיתי 3כוסות מים וזה עבר לי חלק הייתי כל כך מבסוטית שסגרתי וחשבתי שיום אחרי אני ארגיש מוגבלת ואפסיק לאכול או לפחות יהיה לי קצת קשה לאכול אבל<<< לשמחתי או לצערי אני אוכלת הכל והכל עובר לי אני לא מרגישה מוגבלת וזה מאוד מאכזב ומדכא והקאות זה דבר שלא קורה אצלי גם אם אני דוחפת אוכל בכוח וגם אם לא לועסת מספיק:: כל הזמן חושבת על אוכל ואני רעבה מה לעשות האם לבקש להקדים את הסגירה השניה???? תגידו לי מה אתם חושבים?? האם זה טבעי אחרי סגירה ראשונה??? תדה לכווווווווווולם

מוזר, אבל הגיוני

כשאני עשיתי סגירה ראשונה של 5, נחנקתי. הוא הוריד לי ב 1CC, ומאז אני מקיא מעת לעת... מוזר שהוא סגר לך כל כך הרבה ואת כל כך פתוחה, ויבואו אחרים ויטענו שלכל אחד יש לטבעת חיים משלה.. אבל אחרי החנק שסבלתי בעת הסגירה של 5, ועכשיו כשאני סגור על 4... ואני מקיא אפילו רק מפרוסה של גבינה צהובה בלי כלום ככה סתם גבינה צהובה... אז זה אומר דרשני.. לדעתי לא ניתן לסגור מוקדם יותר מ 3 שבועות בין סגירה לסגירה. תצטרכי להמתין לאחרים שיגיבו.

קובי d1

New member
סגירה ראשונה

בסגירה הראשונה יש הרבה מנותחים שלא מרגישים שום הגבלה . אני מבטיח לך שבסגירות הבאות תרגישי בהרבה יותר את ההגבלה. לא מציע לך להקדים את הסגירה ,ד"ר אבינוח מבקש לחכות חודש בן סגירה לסגירה גוד שבעס קובי

אצלי

סגרתי 5 ולא הרגשתי כלום סגרתי 3 ולא הרגשתי כלום סגרתי 1 ואני מתחילה להרגיש משהו. חיכיתי רק שבועיים בין סגירה לסגירה. זה היה קשה ומאכזב, חיכיתי למשהו, להגבלה, לתחושת שובע ולא הרגשתי שום דבר. כל אחד מגיב אחרת, כדאי להוריד ציפיות.....

אופירA

New member
מנהל
ניסיון של 3 שנים עם מנותחים

מלמד שהמצב שלך הוא הרגיל והמקובל אצל רוב המנותחים. מיעוט המנותחים הוא אלו שנחנקים בסגירה ראשונה של 5. זה המקרה המוזר. המקרה שלך הוא המקרה הרגיל, הנורמלי, המקובל. תחכי בסבלנות. עוד 3 שבועות תלכי לסגור עוד 2 CC. כמו כולם. חשוב מאוד שבינתיים תתאמני לא לדחוף אוכל בכוח וכן ללעוס מספיק. יש סיכוי שבמשך שבועיים תתפתח הגבלה קטנה. תשימי לב ותעקבי אחר מה שאת מרגישה. רעב זה דבר טוב כי הוא מעיד על בריאות הגוף ומערכת העיכול. כיוון שרעב גורם לאכילת יתר, יש לנו טבעת, ובמשך תהליך הסגירות היא תגביל אותנו מאכילת יתר.

טלטל276

New member
אצלי

אני סגורה על 5CC (סגירה ראשונה) ועדיין יכולה לאכול הכל (או כמעט הכל)- יש לפעמים תחושה של "נתקע" אבל זה רק אם במקרה בלעתי מהר מידי או לא לעסתי טוב. אבל להגיד לך שאני מרגישה "חנוקה" כרגע עם הטבעת... לא נכון כלל וכלל. ביום רביעי הקרוב הולכת לסגור שוב. כנראה 2CC ואז נראה לאן זה יילך... בכללי שמעתי הרבה שלא מרגישים הגבלה בכלל אחרי הסגירה הראשונה וגם לא אחרי השניה. אז אין מה לעשות. צריך סבלנות. תשתדלי בינתיים לא לאכול הרבה דברים משמינים כדי שלא תעלי במשקל עד שתגיעי להגבלה הרצויה. בהצלחה

בת אל 1992

New member
אל תהפכי את עצמך לשפן ניסויים

אני לא הקאתי ולא הרגשתי שינוי באכילה עד שהגעתי לסגירה של 6.5.. וגם אני חיפשתי את ההקאות והשינוי,רק שאני מההתחלה לא הייתי אוכלת נכון - ואחרי שנה וחצי שילמתי מחיר כבד .. תתחילי לאכול נכון,ללעוס טוב,כמויות קטנות,תרגילי את עצמך לאורח חיים נכון שיעזור לך בהמשך .. ועם הסגירה השנייה תחכי לפחות חודש-חודש וחצי,אין לך לאן למהר .. וברור שתחשבי על אוכל כל הזמן,את ממש בהתחלה .. למרות שאני,שנה וחצי אחרי וכל מה שיש לי בראש זה מתי אוכל לאכול , אך יש לציין שבזכות הפורום הזה (בשבוע האחרון) אני משתדלת לשנות את הרגלי האכילה שסיגלתי לעצמי וללעוס המון וכמויות מזעריות-ולהפתעתי,מנותחת שהייתה אוכלת מחבת שקשוקה כל צהריים ל-ב-ד,אני שובעת מ3 כפות אורז וקציצה.. שבעבר הייתי צוחקת על דיאטות שהיו מורות לי לאכול את זה בא. צהריים חח בכל אופן,שיהיה לך בהצלחה !! וכמו שאמרתי - תסגלי לעצמך את אורח החיים הבריא מעכשיו , רק את תרוויחי מכך ! שבוע טוב ומבורך !

דר איל

New member
הכל בסדר,מאד מאד אישי

בפעם הראשונה שסגרתי כמוך 5CC יום למחרת אכלתי בורקסים ומאפים כאילו התקינו את הטבעת אצל השכן ולא אצלי,בדיוק כמוך נבהלתי חשבתי שקרה משהוא לטבעת וכל סיפורי האימה ששמעתי על פתיחה של הטבעת פנצר תזוזה וכו...,אבל בסגירה הבאה 7CC הגיע ההגבלה באכילה ובא לציון גואל. אני הקדמתי את הסגירה השניה אבל שוב כל אדם וטבעתו הוא וכל הכתוב מתייחס לכותב עצמו ולכן את קוראת כאן כלכך הרבה תגובות אל נא נשכח כי הטבעת יושבת על הקיבה שהיא חלק גוף חי וכל אחד מגיב שונה.

למעלה