סוף סוף נשקלתי...

סוף סוף נשקלתי...

נראה לי שאני ההפך הגמור של כולם פה.... כולם מסביב מתחננים שאני ישקל... ואני החלטתי שאני נשקלת רק פעם בחודש.... אז הניתוח היה ב 1.7 בחודש הראשון ירדתי 4 ק"ג... ונשקלתי אתמול בלילה וירדתי עוד 3 ק"ג!!!!! איזה כיףףףףףףףףףףףף נכון שלא מומלץ להישקל בלילה... אבל ככה יצא.... עכשיו אני לא אשקל עד תחילת אוקטובר..... נראה לי הכי בריא.... לא רטוצה לפתח אובססיה... מקווה להתחיל בעוד כמה ימים לעשות הליכות בערב... כשהילדים יחזרו לגנים ואני לעבודה.... שתיהיה לכולנו שנה טובה ושנתחיל (ולא לא לפחות שנסיים) ברגל ימין....

ואני גם נשקלתי אחרי חודש!!!!

הניתוח (טבעת) היה ב28.7.11 ואחרי 4 שבועות נשקלתי. ירדתי 7 קילו שאני מתייחסת אליהם ברשותכם כ2. כי חמש עליתי מהרגע שהחלטתי על הניתוח ועד הניתוח בפועל....

לשאלתך נסיכה...

במידה ואת נשקלת כל יום באופן אובסיסיבי ולא עוזר לך להחביא את המשקל באיזה ארון גבוה. הייתי מציעה לך לזרוק אותו לפח. וללכת להישקל מקסימום פעם בשבוע בקופ"ח או טיפת חלב. לשם בטוח לא תרוצי כל בוקר. וגם שם בטוח המשקל יהיה יותר מדוייק. הצלחות!!

שמחה37

New member
כל הכבוד לכולכן בנות

כיף לשמוע תהנו תצחקו ו........תרזו שמחה

רוייקו

New member
שקילות רבות מאפיינות תקופה ראשונית

שלאחר הניתוח: שורה תחתונה כולם רוצים לדעת כמה יורד. השאלה כמה להשקל - כל יום או כל חודש טמונה בצורך אישי של כל אחת ואחד. אין מתכון מה נחוץ יותר ומה נכון יותר. בסופו של דבר הצורך האישי קובע. לי אישית מה שקובע זה אם הבגדים עולים עלי והאם צמחה לי הבטן אחרי ארוחה שהלכה והתרחבה ואיבדה פרופורציה. האינדיקציה שלי היא לא המשקל אלא ההרגשה. הבגדים שלי הם המשקל שלי. הבגדים והבטן.

שמחה37

New member
ואני חזרתי לשקילה יומית

לא יודעת למה אבל אני מעדיפה. זה יושב עמוק בזה שביום שזנחתי את המשקל אחרי כל דיאטה עליתי ועליתי בלי הבחנה. מעדיפה בקרה. שמחה

גם שמחה וגם רויקו צודקים...

זה ענין של החלטה כל עוד זה בשליטה... אני יודעת כמה זה קשה לאבד את הראש עם המשקל....(אני אף פעם לא הייתי כזאת אבל חברות מסביב..) אולי אם הייתי אובססיבית לפני הניתוח לא הייתי מגיעה אליו מלחתחילה..... מה שחשוב זה ההישגים... נקווה שיהיה הרבה ומהר...

למעלה