סוף סוף לאחר

R-o-i

New member
סוף סוף לאחר

שנתיים בלי צלילות חזרתי היום לתענוג הזה עשיתי צלילת רענון במועדון מדוזה בהרצליה היה לי אחלה מדריך ויש במועדון הזה אחלה יחס, ירדנו שם לאיזה ריף בעומק של 15 מטר הייתה צלילה טובה הייתה יכולה להיות יותר טובה אם לא הייתי מקבל מעיכת סינוס דבר האופייני לאנשים מפגרים כמוני שהולכים לצלול עם סינוסים קצת סתומים אך הבעיה ניפתרה בשלום עוד מתחת למיים והצלילה הייתה ממש טובה עכשיו כבר תכננתי טיול לאילת בסוכות הגיע הזמן להתחיל לחרוש שוב יש המלצות למקומות כאן בסביבה ? אני מבת ים שתהיה לכולם שנה טובה !!! רועי שלמרות הזמן הרב שעבר עדיין זכר הכל חוץ מהטבלת דקומפרסיה שאיתה יש עיניין קטן לסדר

קותי

New member
קודם כל ברוך השב לענף

דבר שני, באמת כדאי שתפתור את הסכסוך שיש לך עם טבלת הדקומפרסיה
לא טוב להיות מסוכסך איתה. דבר שלישי, לצלול במרכז? לא מי יודע מה. צלול קצת במודרכות עם המועדונים ואחר כך נראה

קותי

New member
יש לך סירה? אז למה אתה לא אומר?

ברגע שיגמר הסט הקרוב של החגים (שבו אני מוגבל בחופש התנועה שלי
) אשמח לצאת איתך בסירתך ולעשות לך היכרות עם חלק מהריפים של איזור המרכז
אני מניח שאני לא היחיד.

gilad_no

New member
יש הרבה שישמחו להצטרף

אין לי הרבה נסיון בצלילה, אבל אני אשמח להיות נספח ימי לחקר אלמוגים ודגה

shlomisa

New member
יש דווקא כמה ריפים נחמדים

ולמלול במרכז זה אמנם לא כמו אילת אבל זה עדיין כיף אני יוצא לצלילות באיזור הרצליה ויש ריפים ממש טובים , צריכים אקו סאונד בשביל למצוא אותם יש מול סידני אלי ריף גדול שלא קשה לפספס וגם מול געש , אין לי נ.צ אבל אם תשאל במדוזה אולי יגידו לך הכי מעניין שם זה צלילות לילה שבאלה הספקתי לראות : תמנונים , מנטה (לא יודע איזה אבל ממש יפה) , כריש חול אחד , הרבה סוגים של דגים מצויים ועוד יש המון מערות יפות וזה די כיף תהנה

למעלה