סוף סוף.... כנסו....

סוף סוף.... כנסו....

קיבלתי את הפטור שכל כך חיכיתי לו.... (מזל טוב לי :)).... יש לי מספר שאלות: 1. אני יכולה להתחיל עכשיו שירות לאומי או שאני חייבת לחכות עוד שנה עד ספטמבר 2005? 2. אם אני מבקשת לעשות את השירות קרב לבית בטוח שיתנו לי? 3. איפה אני יכולה לעשות שירות לאומי באיזה מקומות ( ומיקי בבקשה אל תשלחי אותי לאתר ששלחת אותי פעם שעברה כי לא מצאתי כלום).... בכל אופן רציתי רק להגיד תודה לבנות שעזרו לי בזמנו עם כל השאלות שלי עד להוצאת הפטור... תודה!

הייבי

New member
מזל טוב..

מזל טוב על הפטור.. והרי כמה תשובות(ממה שאני יודעת) 1. את לא חייבת לחכות עד ספטמבר 2005 את יכולה לנסות להתקשר לאגודות ולנסות לראות אם נשארו מקומות פנויים (זה יקטין לך את האופציות אבל ימנע ממך לשבת שנה בבית אז לפי דעתי זה שווה ניסיון) בדרך כלל נשארים מקומות או שעם הזמן מתפנים מקומות שלא מתחילים בספטמבר אלא באוקטובר או דברים כאלה.. תנסי מקסימום עלה לך שיחת טלפון.. 2. את בוחרת את מקום השירות שלך- את עושה ראיונות ויכולה לבחור לא לעשות ראיונות למקומות רחוקים. אני רציתי רק קרוב לבית אז עשיתי ראיונות רק למקומות שכוללים מגורים בבית ונמצאים באזור שלי.. זה לא כמו צבא שאת יכולה לבקש ולהחזיק לעצמך אצבעות.. פה יש לך הרבה יותר זכות בחירה.. 3. לכל אגודה יש מקומות אחרים שהם בהסכמים איתם ומספקים להם בנות שירות, אז המקומות שאת יכולה לעשות כוללים כל מיני - בית משפט, בתי אבות, בתי ספר, חינוך מיוחד, עמותות למיניהן, קופ"ח, בתי חולים, מד"א ועוד ועוד.. הכל תלוי בעמותה שאת עושה דרכה, מה יש באזור שלך וכמובן איפה יש תקנים פתוחים.. שיהיה בהצלחה.. מקווה שעזרתי לך..

Mיקי_

New member
את צריכה לפנות כמה שיותר מהר

לעמותה להפניית מתנדבים, ואולי ימצאו לך מקום כבר השנה. יש סיכוי שאם תהי בררנית תאלצי לחכות ל2005 אם תרצי לשרת קרוב לבית יתנו לך, הרבה יותר קשה להשיג תנאים של רחוק. לגבי שלוש אני אפנה אותך לאותם מקומות, התשובה היחידה שיש י לתת לך הוא פשוט לבקש אופציות מהעמותה שאליה תפני, זה המקור המהימן ביותר והאמין ביותר לתמונת המצב של איפה את יכולה לשרת. אין טעם שאנחנו בפורום נכתוב לך, כי אנחנו לא גורם אמין מתוך העמותות שיודע את תמונת המצב שלהם כעת. המון

למעלה