סוף סוף יש לי fm 06

positive energy

New member
סוף סוף יש לי fm 06

התחלתי עם מכבי ת"א וזה יעביר לי את הזמן עד המנג'ר החדש... רק שאלה אחת- יש לי רזולוציה של 1024 על 768 וזה לא נותן לי להעביר למסך משחק של חלונות, מישהו יודע מה הרזולוציה שאפשר איתה להעביר? זה בעיה כי המחשב לא נותן משום מה להחליף רזולוציה בכלל, אבל ננסה לפתור את זה

positive energy

New member
תודה

הסתדרתי כבר קודם, הייתה איזה בעיה במחשב שלי שלא הייתה קשורה לfm. נחמד לראות את המשחק הזה רץ יותר מהר על המחשב החדש שלי מאשר 01/02 על הישן

positive energy

New member
עוד בקשה

מישהו יכול להביא לינק למדריך על מערכת האימונים החדשה? לא הבנתי אותה ממש. או שיסביר בקצרה כאן או ימליץ על מערכת אימונים..

SiC

New member
היא דיי פשוטה

אולי פשוט תרשום פה מה לא מובן לך ונוכל להסביר...

positive energy

New member
התכוונתי יותר לתוכנית אימונים

ז"א, מה כדאי לשים לבלמים, קשרים, חלוצים וכו', ואיזה מאמנים כדאי לשים איפה

sok777

New member
כדאי לך להכין לכל אחד תוכנית נפרדת.

קשרים לבד, הגנה לבד, חלוצים לבד, שוערים לבד. מדי פעם אפילו תפריד בין נגיד קשרים התקפיים וקשרים.. מה שנראה לך.. אם מישהו צריך אימון מיוחד של הגנה, תפתח לו לחודשיים נגיד ושים אותו שם לבד.. זה הכל לפי הצורך.

למה אתה הורס לו ת'קבוצה סתם ?

אל תפריד בין שום דבר ואל תעשה מה שהוא אמר לך... שים את כל שחקני השדה כמו שהם בקבוצת אימונים אחת ואת השוערים בקבוצה אחרת ותגדיר להם תוכנית אימונים מתאימה לכל קבוצה. שחקני השדה: הכל חוץ מאימון שוערים ותשים על מדיום (יש כמה רמות מדיום תשים לפי גודל הרוטציה שלך) שוערים: ארבעת הראשונים (אין לי זין לפרט) על HIGH והחמישי והאחרון על משהו בין לייט למדיום.

תצליח יותר אם תנסה איך שאני הסברתי

לך. גם אני פעם חשבתי להכין תוכנית אימונים כמו שההוא מעליי רשם אבל כבר מזמן הפסקתי עם זה כי זה מתאים לקבוצות ישראליות ומטה... אם אתה מאמן קבוצה בעלת שם ותארים יותר מומלץ לא להפריד ביניהם ולאמן אותם על כל התרגילים. ככל שהכישרונות פחות טובים מומלץ לתרגל להם אימון ספציפי לכל אחד, זה "היתרון" של הקבוצות החלשות.

positive energy

New member
קודם כל

רשמתי שאני משחק עם מכבי ת"א, קבוצה ישראלית ומטה כמו שהגדרת. בכל מקרה, ממה שהבנתי אתה מציע פשוט להשאיר את כולם על תוכנית הברירת מחדל, מה ההיגיון בזה? למה לאמן את המגינים בהבקעת שערים באותה רמה שבה החלוצים מתאמנים בה (ולהפך)?

למעלה