סוף סוף יש החלטה

אורז23

New member
סוף סוף יש החלטה

אחרי הרבה התלבטויות עם עצמי בין סמסונג גלקסי s ל htc דייזיר s . בחרתי דיזייר s האם למשהו כאן בפורום יש מכשיר כזה והאם מרוצה? אשמח גם להמלצה לחנות פרטית טובה באזור חדרה ועוד שאלה קטנה לסיום האם העובדה של ל htc אין יבואן רשמי בארץ צריך להיות שיקול לקניה של מכשיר מהחברה הזו?

metrocard

New member
ממה שידוע לי

העובדה שאין ל HTC יבואן רשמי לישראל (שגם זה עומד להשתנות - פרטים למטה) , לא צריכה להוות שיקול גדול מידי. ל HTC יש אחריות בינלאומית לא רעה. מרכז השירות האירופאי שלהם ממוקם באנגליה , לא רחוק מלונדון. במקרה של בעיה , המכשירים נשלחים לשם , מתוקנים ונשלחים חזרה על חשבונם לארץ. (אני חושב שיש פה כמה חברה בפורום שביצעו את זה) את HTC עד לאחרונה ייבאה לארץ חברת ניופאן טלקום. לחברה היתה מדיניות לא ברורה של מכירת המכשירים רק לשוק המוסדי, בעיקר לאנשי הייטק. מבלי להכנס לרכילות פנימית , כנראה שהיה איזה סכסוך שכתוצאה ממנו פרש\הופרש המנכ"ל . בכל מקרה , אותו מנכ"ל שפרש מקבל לידיו הזכיון ליבוא HTC לארץ , וממה שהבנתי , הכוונה היא ממש למנף את המותג לארץ ולהפוך אותו לפופולרי כמו בשאר העולם ... הבשורה היא שככל הנראה , מעבר לחנויות פרטיות שמייבאות , HTC תשולב גם בחברות הסלולריות , יהיה יבוא מסודר של מכשירים לישראל , ואולי אפילו מעבדה. בכל מקרה , ל HTC תהיה כתובת מסודרת בארץ. החברה תקרא TOUCH וכיום היא במשא ומתן מול HTC עצמה.

יNOT

New member
אפשר קישור/הפנייה למקור של הדברים שהעלית...

בפיסקה האחרונה?

metrocard

New member
בבקשה

כעקרון הדברים נאמרו לי בעל פה מעובד חברה שעבד עם ניופאן אבל מצאתי גם אזכור לזה בגלובס. מתוך גלובס

אורז23

New member
תודה . לגבי חנות מו...

מומלצת באזור חדרה ? יש המלצות כי לא בא לי לנסוע לגומובייל בת"א שבעבר קניתי שם והם באמת אחלה רק קצת רחוקים ואני חושב על זה כי במידה ויהיה צורך בתיקונים כל פעם לנסוע לת"א (אין לי רכב)

למעלה