סוף סוף יש בתפוז איזה שיפור....

ליאוריש

New member
סוף סוף יש בתפוז איזה שיפור....

ורוניקה מארס אחת התוכניות המוערכות לנוער באמריקה ובכלל... הגיעה אלינו לארץ והנה נפתח פורום לתוכנית הזאת. קריסטן בל ככה קוראים לה נראה לי משחקת מצויין כורוניקה ובכלל זו תוכנית אינטלגנטית מעניינת וגם מצחיקה (כל הציניות שחוגגת שם גורמת להישפך מצחוק) כל הכבוד לערוץ החדש הוט אקסטרא שהביא תוכנית כמו ורוניקה מארס אה וגם שלום לכולם אני מצטרף לפורום הזה בשמחה רבה וכן גם נדנדתי הרבה בתפוז משוב ולתפוז בכלל שיפתחו את הפורום והם עשו זאת אז זה טוב....

Charmed Gal

New member
ברוכה הבאה.../images/Emo8.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אתה לא היחיד שחושב את כל הדברים האלה ורצה פורום, אז הופ, הנה יש אחד.
והנה תמונה חביבה של ורוניקה במיוחד בשבילך.

ליאוריש

New member
חחח כתבת לי בנקבה ואז בזכר חחח

תודה על התמונה אוסיף אותה אלי אני חושב שהיא יפה...אולי זה רק אני.

Charmed Gal

New member
אופס ../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

מוזר, דווקא ראיתי שאתה זכר, אפילו פניתי אליך כזכר בגוף ההודעה אבל משום מה בכותרת כתבתי בנקבה.

buffgirl

New member
טוב שהיא לא כוסית...../images/Emo80.gif|מיוחדת|

גם אני רוצה כאלו רגליים!

Miss Kitty

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

XTRA HOT זה באמת ערוץ מצויין.. הוט עשו בשכל כשהם פתחו אותו.. התוכניות בו אמנם פחות טובות מהמתחרה- יס וויקנד, ויש פחות תוכניות וסדרות, אבל התוכניות והסדרות כשהם כן קנו מצויינות.

אתם מגזימים...

הוט אקסטרה ערוץ טוב אבל לא מצוין. את רוב הסדרות שהם משדרים כרגע (ועוד ישדרו) אני כבר ראיתי והם אאומרים שדברים טובים באים בסדרות - ממתי הזבל הנורא שנקרא איימיש בעיר הגדולה ושתי התוכניות הנוראיות שמשודרות בסוף השבוע מ- 23:30 הם דברים טובים? אקסטרה הוא ערוץ טוב, לא מצוין.

למעלה