סוף סוף טלפון!!!!

סוף סוף טלפון!!!!

ידענו שהוא לא מגיע השבוע ושהוא באימונים בשטח ושלא יהיה טלפון אבל בכל זאת...נורא קיווינו. והנה הגיע הצלצול . נכנסו לנוהל שבת ומותר לטלפן ואפילו מותר לבקר מחר. יש! הנמ ביקש בקשה צנועה אחת : סטייק בפיתה ושיהיה חם. אז מישהוא מכיר סטקייה בסביבות באר שבע עד משאבי שדה פתוחה בשבת? שתהיה שבת רגועה רגועה, אמן! שבת שלום

ייתכן שבמרכז ביג בבאר שבע, אצל

אווזי. כך אמר הבן הגדול שמכיר די טוב את הסביבה, אבל לא יכול להיות סגור על זה במאה אחוז. בכל מקרה אם תצטרכי הדרכה מדוייקת יותר, שלחי הודעה והוא ייתן הכוונה. שתהיה לכם שבת מקסימה עם הבן מחר.

../images/Emo73.gif שתהיה לכם נסיעה טובה

נורא כיף לנסוע לביקורים. בטח כעת שאני מקלידה את עסוקה בהכנות ,מה לקחת,מה הוא אוהב, איך אפשר לפנק.

היא לא פה אבל אני פה ויש לי שאלה

אילתית יקרה, ביום חמישי הקרוב יש את טקס ההשבעה של תומר, אח"כ יתנו לנו להיות איתם , לא יודעת שעה או שעתיים, איזה דברים כדאי לקחת איתי? שאלה דבילית נכון?

לפולניה ולאמא של חיל

מניסיון של 3 השבעות (אחד מבני עבר שניים ! ). אני חושבת שזה משתנה מטקס לטקס בהתאם למיקומו. 2 טקסים התקיימו בכותל .הזמן שהוקצב לחיילים היה מאוד קצר אחרי הטקס.הם נשלחו מיד אחריו הבייתה עם ההורים. מכיון שנאלצנו להגיע וללון במלון (מסיבות ברורות),לקחנו איתנו דברים מתוקים ופירות. אחרי הטקס נסענו כל המשפחה למסעדה בירושלים והבנים פשוט טרפו. (הלכנו לאכול אצל סימה בשוק מחנה יהודה. טעים בטירוף).מה שמפתיע או לא, המסעדה הייתה מפוצצת בטירונים והוריהם.(פגשנו גם לא מעט מפקדים. גם בטקס השלישי שהתקיים בחצרים נשלחו מיד החיילים עם הוריהם ולכן היה אותו ריטואל. כאן הבן התעקש לנסוע הבייתה מייד (היה מאוד מאוחר ולנו נסיעה של 3 שעות משם). החפלות למיניהם והארוחות הביתיות היו בטקסים של עלייה ליחידה, וביקורי השבת. נסיעה טובה ובהצלחה

האמת היא שבהזמנה

שקיבלנו היה כתוב במפורש שאי אפשר להכניס לבסיס מזון וכד' אבל מכיוון שהבסיס נמצא אי שם בדרום הרחוק נראה לי שבכל זאת צריך להביא משהו (לפחות לנו, ההורים והאורחים האחרים)

אולי יש כיבוד.

באחד מימי ההורים בבסיס היה כיבוד לא רע בכלל. וחוץ מזה אמרו שאסור ? אז אמרו!!

הכוונה

שאולי הבסיס יכן כיבוד. ביום ההורים שהיינו לפני שנה הבסיס הכין כיבוד קל. עוגות ופירות. אינני יודת אם זה נהוג בסיום טירונות. אם אמרו לא להכניס מזון,אז סביר להניח שיהיה איזשהו כיבוד.(אל תצפי לארוחה כמובן).

עסוקה במחשבה

מה להביא כי, אל תגלי לאף אחד
אני לא יודעת לבשל , ובטח שלא לאפות, אז כשכולן כאן כותבות איך הן מבשלות ואופות לשבת אני מתחבאת עמוק מתחת לשולחן ואח"כ יוצאת לקנות. אז אני מה זה זקוקה לסטקייה על הדרך מצפון לבאר שבע...

סמדר בנ

New member
אפשר לקנות בנוסף

בדרך ג'חנון עם רסק עגבניות וביצים קשות. (יש שלטים של מקום שמוכר בשבת בדרך בין קסטינה לבאר שבע). הבת שלנו מאוד אהבה את זה. אנחנו גם היינו מביאים פירות לפי העונה - עכשחו למשל יש תותים, וזה תמיד כיף לאכול. פתרון יותר "פושט" מאשר סטיק הוא המבורגר (יש למשל בצומת בית קמה). תבלו בביקור

את ממש לא צריכה להתחבא

מתחת לשולחן. מותר לך. בישול ואפייה זה גם לא בדיוק התחום שלי כי בעלי גנב את המטבח. יש לקנות תבשילים ועוגות ביתיות ואף אחד לא ישים לב שזה לא מעשה ידייך. תמשיכי לאהוב ולעשות מה שאת אוהבת ואני בטוחה שאת עושה זאת היטב... לא אוכל לעזור בעניין הסטקייה.אולי כדאי לנסוע לא בכביש הראשי לבאר שבע, אלא דרך אשקלון (דרך צומת סילבר). פשוט אם זכרוני אינו מטעני בכביש הראשי לא זוכרת סטקיות.(בבית קמה יש בורגר ראנץ), אבל זה ממש לא סטייקים. ושוב תהנו.

למעלה