סוף סוף חרדי מצוי

דב בער

New member
סוף סוף חרדי מצוי

יכול להציג את משנתו ברבים.יש לו טלויזיה מוחבאת בבית.הוא יודע הכל מה קורה בחוץ. ואתם חשבתם שחרדים הם זן נכחד והזוי.טעות הם עושים הכל במסתור מאחרי הקלעים מטלויזיה עד עישון סמים ועד חילופי זוגות כן זה אמיתי.מחללים שבת בכיף. ומי שחשב שחרדי הוא חרדי כמו המילה חרדי טעה. ולכן הם יכולים להכנס ולהתוכח פה כי הם ראו דבר במקרים כאלה.

עצמי1111

New member
אתה יודע אתה אומר דברים מאוד קשים!

וזה לא נכון.. כלומר אצל חלק בטוח אבל למה להכליל?!

osh360

New member
מממ ..בני אדם שונים../images/Emo182.gif

אם אתה כזה לא אומר שכולם.. למרות שאני לא חושבת שהם מ^ושל^מים בכלל ולא טועים לעולם

עצמי1111

New member
נכון! אף אחד לא אמר שהם מושלמים!

אבל בין זה לבין ההכללות האלה....

סתם שאלה...

מי אמר שהם לא ראו לא שמעו לא דיברו
או, מי אמר שאמרנו שהם זן נכחד
אם זו דרך החיים שלהם לחיות ולעשות הכל מאחורי הקלעים בשביל לא יודעת מה אז שיבושם להם. מי אנחנו שנבקר את דרך החיים שלהם או לחילופין
אף אחד לא צריך לבקר אף אחד, כמו שאתה לא היית רוצה שיבקרו אותך על כל מיני דברים. טוב להם ככה
הם מזיקים למישהו עם דרך החיים הזאת
- לא. אז שיהיה בכיף. וכמו שסיווני אמרה לא להכליל
ועכשיו בנינו
כן... יש להם את זה. יש הטרדות מיניות ויש עישון סמים. ויש נרגילות. ויש הומואים. ויש לסביות. ויש הכל. אולי בשושו אבל יש. ושיהיה לבריאות אם הם החליטו לעשות את זה בשושו... ומאחורי הקלעים שאף אחד לא ידע ויגיד "שלמות" (כן בטח...) יום טוב אנשים

הבעיה שהם נכנסים לנו לורידים

מטיפים מוסר אלוהי לכולם.מתוך זה שהם אמונים על המוסר ההילכתי והאלוהי לעשות דברים בסתר זה לא בדיוק דרך חיים הילכתית בלשון המעטה."כל המחלל שם שמיים בסתר נפרעין ממנו בגלוי" אסור לנסוע בשבת באל על אסור לפתוח חנויות בשבת.אסור חמץ בגלוי בפסח. נישואין גירושין מיתה פטירה.והרשימה ארוכה כאורך הגלות. אז אולי את לא רוצה לבקר אני לא רוצה שיכנסו לי לחיים וינהלו לי אותם. א קיצר או שאתה חרדי בגלוי או שאתה שמוק שלא יכול להתגבר על היצר שלך ובגלוי מטיף מוסר לכל מאן דבעי.

צודק במאה אחוז

שירן חיה בעולם אחר הם לא מזיקים? תחשבי לבד ותראי עד כמה הם מזיקים. אם באמת כל אחד היה חי בנישה שלו ולא מפריע לשני ניחא. אבל פה המצב שונה לחלוטין הם מחליטים הכל מה לאכול ומה לעשות עכשיו ומחר.אני ואת וכולם אומרים להם משהו בכיוון?לא. וחרדים שרואים טלויזיה אחרי שהם עצמם נגד והרבנים בכלל אומרים שזה מוקצה מחמת מיאוס הם שמים זין על הרבנים ורואים טלויזיה. אז למה לתת אמון או להתיחס לאנשים כאלה?

עצמי1111

New member
תגידו מה יש לכם נגד חרדים?!

לפי התגובה שלכם הם מתנהגים לפחות לפי מפלצות עם לא משהו יותר נורא! הם בני אדם! אתם בני אדם! הם לא קובעים לכם מה תעשו ולא כלום! זה סתם שטויות! אתם יודעים.. רובנו כאן יהודים! ומה שהם אומרים על לשמור על הדברים זה נורמאלי מאוד! אבל זאת דעתי...

תגידו לי מה יש לכם?

שיעשו מה שבא להם
זה לא פוגע בי
בא להם לשקר
שישקרו
אתם לא הבנתם למה התכוונתי
איפה בדיוק הם פוגעים בך
אל תדבר איתי בהכללות. אל תבוא ותגיד מצעד הגאווה שלא התקיים! (למרות שתכלס זה לא צריך להתקיים בירושלים ולא בגלל שהחרדים לא רוצים אבל לא חשוב.) למה זה כל כך מפריע לך שהם אומרים אני חרדי טוב לי אני לא רואה טלויזיה ובצד כן רואה? הרי אלה החיים שלו! זה כמו שילד יגיד להורים שלו שהוא לא מעשן ובבית ספר עם חברים הם כן. מה אכפת לך!?

אף אחד לא צריך לבקר אף אחד..

טוב לך לחיות כמו שאתה חי? שיהיה לך בכיף. טוב להם לחיות ככה חרדים בכאילו? שיהיה להם בכיף. כל אחד חי איך שבא לו. עושה לו טוב "לשחק" בשטויות? שיהיה לו לבריאות. אתה לא צריך להקשיב להטפות שלו והוא לא לשלך. כל אחד חי את החיים שלו כמו שהוא רוצה. מה אכפת לך אם הוא אומר שהוא שומר שבת ובבית שלו הוא רוקד לצלילי המוסיקה או לא יודעת מה? אני אגלה לך סוד... אין לי שומדבר אישי נגדם. אני לא שונאת אותם אומשהו אבל מודה אני לא מתה על זה. אבל אלו החיים שלהם.

אתה יודע

אלוקים יותר סלחן ממך, וטוב שכך. <מתי הטיפו לך פעם אחרונה? אפשר לחשוב> <נישואין זה מוסד דתי, מצחיקים אותי אנשים שרוצים לחלן תהליך והגדרה דתיים. זה כמו לדרוש שבפסח תהיה מצווה לאכול חמץ.> <ומה אתה עושה בדיוק, אם לא מטיף?>

כנראה אתם חיים במקום אחר

מעניין את התחת שלי מה הם עושים במסתרים.אבללללללללל . אם הם לא נותנים לי לעשות דברים כרצוני להתחתן איך שבא לי. לשתות בירה בפסח. לפתוח חנות בשבת.מה הם מתערבים לי בחיים?אני אומר להם מה לעשות?. ואזזזזז הצדיקים הגדולים באים ומטיפים לי מוסר על צניעות ודרך ארץ. מה זהההההה שיחפשו מי ינענע אותם. עושים מעשי זימרי ומבקשים שכר כפנחס.זה לא ילךךךךךך ולכן אני נגדםםםםםםםם יש מבינים?

שתהיה בריא... ../images/Emo13.gif

אתה אלוף בלשגע פילים אה...
בכל אופן, הבנתי את הכוונה שלך.. אבל מי אמר לך לא לאכול חמץ בפסח? מי אמר לך לא לשתות בירה בפסח? זה שאתה שומר פסח זה עניין שלך. אף אחד לא מצמיד לך אקדח לרקה ואומר לך אתה לא אוכל! זו החלטה שלך. כמו שיש מאות אנשים שלא צמים בכיפור.. למרות שכתוב בתורה. כל אחד עושה מה טוב לו. ומי בדיוק מכריח אותך להתחתן ברבנות? ולעשות חופה וקידושין... נכון שיש איסורים ומצוות וחוקים ולא יודעת מה אבל בסופו של דבר כל אחד עושה מה שהוא רוצה ומה שעושה לו טוב (כמובן בלי להגזים כן בקטע של החוקים...) תבוא ותגיד אם זה היה עניין שלך לא היית שומר פסח ולא היית צם בכיפור אבל בגלל ההורים או לא יודעת מי... אז זה בעיה שלך. לא של הדתיים. חוצמזה לא הם כתבו את המצוות והאיסורים. אז אל תבוא בטענות. הם שומרים ומשמרים את מה שנתנו להם אז לפני כמה שנים טובות. בכל אופן... על מה הויכוח? איש איש באמונתו יחיה. ויעשה מה שבא לו בלי להפריע לאחר. אני אגלה לך סוד... אבל בשושו... רק בנינו...
אני גם לא אוהבת את הקטע הזה של "הטפת מוסר" כשאתה לא עושה זאת. אבל בנינו, איפה זה פוגע בך באופן אישי? (אף אחד לא אומר שהם צדיקים גם להם לא חסר)

למעלה