סוף סוף חזרתי...

Wild Weasel

New member
סוף סוף חזרתי...

תודה אור, סוף סוף עכשיו , מה רצית ממני ?? עזרה או משהו? אין לי במסרים שום דבר חוץ מאיזה בלבול מוח שלא הבנתי בו כלום.

power play

New member
מה נו?

התמונה הקודמת מתוך NHL COM לא? ראיתי את זה כבר...לא זוכר איפה.. סאמי עוד ירים את הגביע..לבחור יש כשרון,הוא רק צריך לעלות על הגל. התמונה של הברווז והארנב זה משהו שאני הכנתי,אמור להראות כמו פוסטר כזה של מבוקשים מהמערב הפרוע אבל לא השקעתי ממש..תומר יספר אם הוא ירצה על מה מדובר,אני רק אגיד שהברווז בציור אמור להיות הברווז בתמונה שצילמתי(זאתי בגלריות).

Wild Weasel

New member
למה לא?

אבל אתה ברווז ואני קוטל הברווזים (ראה תמונה בכרטיס אישי)אז... אבל לי לא אכפת! במיוחד כי אני צריך לרחם עליך, טוב לא עליך אבל על אנאהיים שלא עשו כלום העונה... או עונה שעברה... או זו שלפניה... וכו´... וגם אם שמת לב הם לא עשו טריידים מיוחדים או משהו אז כנראה שגם העונה הבאה תראה כמו הקודמות.

power play

New member
אבל בכל זאת ..

פליקס מזכיר לי את פול קריה ופול קריה היה ועדיין שחקן מצוין, לפחות ככה חושב מי שרואה את highlights שלו בתכנית nhl power week האם זה אומר שפליקס עכשיו אמור להצטרף לקבוצת הוקי קרח להיות הכי טוב שם ובכל זאת להיות הבדיחה של כולם? או שפשוט ישאר איתנו בעפולה יהיה שחקן טוב אבל אף אחד לא ישמע עליו,אבל אריאל יגיד לו בהערצה כל משחק "היי היי פליקס! תמסור לי!"

למעלה