סוף סוף חופש!!!!!!!!!!!!!!!

rotem224

New member
סוף סוף חופש!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo65.gif

איזה כיף לפני חצי שעה חזרתי מבית ספר אחרי שקיבלתי תעודה וסוף סוף התחיל החופש הגדול

חן ונוי

New member
באמת סוף סוף..

היינו רוצות לדעת את הממוצע שלכם.... תרשמו לנו... ממוצע שלנו.. חן-91 (תעודת הצטיינות) נוי- 88

roooonnie

New member
הממוצע שלי.....

...95 אבל הכי כיף זה שהמורה שלי למתמטיקה שיבצה אותי ב- 5 יח"ל והיום היא איימה עלי ששנה הבאה אם אני לא משקיעה היא תרצח אותי...
רוני

GirlFriend

New member
הממוצע שלי

הוא 92 ואני עולה לט´... יש פה ילדות גאונות עם ממוצע 98 אבל זה תלוי בהקבצות... אני באנגלית ובמתימטיקה (המקצועות היחידים עם הקבצות) בהכי גבוהים(א1) וקיבלתי תעודת הצטיינות...
יש עכשיו חופש!!! אני ל מאמינה שהוא הגיע סוף סוף!!!איזה כייף אז באו ונשתה לחיי החופש הגדול!!

like daa

New member
הממוצע שלי (גם אני רוצה...../images/Emo3.gif)

הוא 97.66666 ואני עולה לט´ (גם), אבל מחצית שעברה הייתה לי יותר טובה... אין לי מושג כיצד קבלתי ממוצע כזה!! כל ציוניי ירדו...
(גם אני בהקבצות א´...)

mgirl

New member
YAY!!

חזרתי, יש לי תעודה אחלה, ממוצא 86 בגלל ציונים דפוק במתימטיקה ובערבית. 100 באנגלית ובכימיה ובכל השאר 80 ומעלה, הרוב 90 פלוס. AND I´M FREE!!!

rory s

New member
ממוצע

שני השלישים הראשונים עד עכשיו-98.5 והשליש הזה 97....... טוב יש לי מורה מפגרת לזה"ב(למה לעזאזל צריך את המקצוע הזה?!?) שבכלל אין לנו שיעורים איתה והיא נתנה לי 85 אפשר להגיד שאני דומה בלימודים לרורי לא?

rory s

New member
ממוצע!

זה 97 ו- 98.5 ממוצע... וזה לא קשור לזה שאני רואה בנות גילמור (כלומר כאילו אני מעודדת מזה שרורי חרשנית) לא יודעת סתם.. אני דומה לרורי מאד... יש לי עיניים ירוקות (מרחוק כחולות אז זה דומה) ולא יודעת בכלל אני מתנהגת כמוה ואני ואמא שלי גם קרובות מאד רק לרוע צערי אין לי כל כך הרבה בנים שמקרקרים סביבי

הבנתי....

התכוונתי איך הצלחת להוציא ממוצע כזה.... זה מעולה
ד"א - באיזה כיתה את?

אההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

*לשון בחוץ..* אני לא בטוחה.., כי אנחנו גומרים את הביצפר מחר כי עשו לנו גשר... אני רק בטוחה שזה מעל 95 כי קיבלתי תעודת הצטיינות ( סתם דף בצבע ורוד מזעזע לתלמידים שקיבלו מעל ממוצע 95 ... לא משנה...) הכי חרא זה להוסיף ימי לימודים לחופש הגדול... אוווף....

הכוונה....

הכוונה של הלשון בחוץ, זאת אומרת איך לעזאזל הצלחת להשיג ציון כזה גבוהה... (
)

*קליאו*

New member
שלי 98.9.. ../images/Emo12.gif ../images/Emo105.gif

קיבלתי שתי תעודות הערכה. אחת על התנהגות {
אני מציירת על שולחנות בשיעורים} ואחת על הצטיינות יתרה {הרי זה *ברור* שיהיו שני סוגים של הצטיינות
} בלימודים. חברתי הטובה היא המצטיינת של השכבה. אני מקום שני אחריה. משעמם לי בחיים.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחופששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

איך הצלחת
באיזה כיתה את......
אני עולה ל - ט´....

למעלה