סוף סוף זכיתי...

סוף סוף זכיתי...

/tapuzforum/images/Emo13.gifלהתארח בביתו של הרב רון יוסף במפגש של צוות עמותת/ארגון הו"ד. להיות בחברותא עם הרב רון ודרור, עם גנדאלף ואוריה, עם אנרג`י ומור ועוד כמהחברים שבשבילי הם חדשים והכרתי בממפגש. הייתהאוירה כייפית, נינוחה ונעימה, התוודעתי לפעילות של הרב רון וצוות הו"ד מאחורי הקלעים, הפגישות המרתקות עם רבנים ידועי שם וגאוני עולם, שהרב רון הביא לפתחם את משנתו לגבי עולם ההו"ד, ניכר שרבים מהם באים לקראתו ויחד מנסים למצוא מוצא לקבל את ההו"ד באהבה ובחיבה. צפינו בסרט "ואהבת" עם השחקן המקסים אורי לחמי (שמתברר כנראה סופית שגם הוא חלק מהקהילה - תקנו אותי אם אני טועה) היה כיבוד כיד המלך ואני שמח לבשר שיש התפתחותויות חיוביות לקראת שבת הו"ד שתהיה בעז"ה בקרוב וכמובן שכל חברי הפורום מוזמנים להיות בקשר ם ארגון הו"ד, עם הרב רון ולהתעדכן על המועד והמיקום. הייתי בשבת כזו לפני שנה וזו שבת מיוחדת במינה, מומלץ בחום רב (אל דאגה יש מזגנים). ומכאן אני משגר ברכות ואיחולים לרב רון ולדרור ולכל צוות הו"ד, תודה רבה ןיישר כח על האירוח הנפלא שהענקתם לי ולאחרים. שבת שלום - שבת של עונג וברכה, שבת של אהבה ושמחה.

את הרב רון פגשתי פעם אחת

בוואן שהסיע אותנו לבנין תיאטרון החאן הירושלמי אל המפגש הראשון (?) של הו"ד. איש מקסים ומלבב הוא.

גם אני פגשתי אטתו מספר פעמים,

/tapuzforum/images/Emo13.gifאבל אתמול התארחתי לראשונה בביתו החדש (על כך מגיע לו מזל טוב ושתשרה בביתו ברכה ושמחה, אהבה ושלווה) במפגש של צוות הו"ד. אכן הוא אדם נעים הליכות, חם לבבי ואוהב. אדם עם סבר פנים יפות. אשריו ואשר חלקו, ואשרי דור ההומאים הדתיים שזכה והתברך בו בדורו. אוהבים אותך הרב רון יוסף היקר והמקסים.

זה היה אירוע אישי של הרב רון...

שכלל אתצוות הו"ד וחברים של הרב שאליו הוזמנתי גם ולא התעצלתי, נסעתי עד למקום מגוריו, חתיכת מרחק שהיה שווה על ס"מ... טיףטף2 מה נשמע אצלך? מזה זמן רב, שאני לא דשומע מה קורה איתך מבחינה דתית? מבחינה זוגית? וכו'... אשמח לשמוע בשורות טובות אפילו במסרים... שבת שלום.

טיףטף2

New member
מלא זמן אני מחכה למפגש הו"ד

ועד שיש זה מצומצם?למה אין מפגשי הו"ד בכלל?.\:

למעלה