סוף סוף זה חזר

סוף סוף זה חזר

מה אני יגיד לכם, אני חושב שהשבט זאת הסדרה הכי יפה שראיתי אי פעם בחיים שלי, זה פשוט ממכר. אפשר לברך את זאפ על זה שהם החזירו לשידור את התוכנית וגם את סדרת ההמשך. אני לא יודע למה אבל ניראה כאילו השבט זה ה "קטנטנות" של האוסטרלים. וכמו שבקטנטנות יש את "פינת אור" שזה סדרת המשך אז יש "המחר החדש" שזה המשך להשבט, בקיצור צפייה נעימה לכולם.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif אתה צודק בלי שום ספק../images/Emo9.gif. זאפ הכי מגניבי בעולם../images/Emo23.gif. מספר נקודות בנוגע להערת הקטנטנות של אוסטרליה- מבחינת קונספט זה נכון, כלומר סדרה עם סדרת המשך [רק שהשבט זה לא אוסטרלי, אלא ניו זילנדי, אבל זה פרקטיקלי אותו דבר אז זה לא נחשב../images/Emo3.gif], אבל אני לא חושבת שהשבט מעולם היה מצליח כמו שקטנטנות הצליח בארגנטינה... כלומר, העונה הראשונה של השבט שודרה שם ולדעתי זה הכל, הסדרה ממש לא תפסה שם וירדה מהמסך די מהר... לדעתי עם קטנטנות זה היה שונה... אבל הקונספט בהחלט זהה, מה שגורם לי קצת לחשוש מכל העניין../images/Emo6.gif.

אין כל כך הבדל בין ניו זילנד לאוסטר

אין כל כך הבדל בין ניו זילנד לאוסטרליה, יש להם אותו משטר, אותם חוקים, הכל אותו דבר אצלהם, אפילו הם די קשורים אחד לשני, זה שיש להם ממשלה שונה זה לא אומר כלום. למשל אזרחים יכולים לעבור בין ניו זילנד לאוסטרליה חופשי כמו שפה עושים טיסות בין תל אביב לאילת, ואת זה אני יודע כי פשוט הייתי שם. המשטרה אותו דבר, חינוך אותו דבר, אוטובוסים אותו דבר, בקיצור כמעט הכל אותו דבר. אפילו כמה מהשחקנים של השבט כמו "טאי-סאן" ו"ואד וג'יי" האחים. גרים באוסטרליה עצמה, ולצורך צילומים הם פשוט טסו. זה טיסה של 10 דקות כולה. ניו זילנד ואוסטרליה ממש צמודים.

Tinkerblack

New member
אין הבדל בין מאורים לבין בוריג'יניי

בוריג'ינים? בין אי לבין יבשת? בין מבטא אחד לאחר? גאד איזה חמוד ג'ק היה היום מאמי כפרות עלייו ועל המבטא האירי שלו

אז ככה...

קודם כל המבטא בין הניו זילנדים לאוסטרלים הוא אותו מבטא. וניו זילנד כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן קשורה ליבשת אוסטרליה, היא לא אי בפני עצמה. היא קשורה ליבשת, אוסטרליה מחולקת ל 6 מדינות ו 8 איים שנימצאים סביבה וביניהם ניו זילנד. את יכולה פשוט לכתוב בגוגל אוסטרליה ותיקראי בויקיפדיה את כל הפרטים על אוסטרליה. ובין האבורג'ינים לאמורים יש הבדל, מה?! אני לא בדיוק יודע. אבל בתור אחד שהיה גם בניו זילנד וגם באוסטרליה, אומנם לא בכולה אבל הסתובבתי הרבה, אני יכול לומר לך בוודאות שאין הבדל בכלל חוץ מהממשלה, בין ניו זילנד לאוסטרליה. נקודה סוף. ואל תתווכחו איתי סתם, אתם יכולים לקרוא הכל לבד בגוגל ותיראו שאני צודק חבל על הוויכוח מי יודע יותר. פשוט תכתבו "אוסטרליה" בגוגל ותימצאו מה שאתם רוצים.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifהיי, אף אחד לא מתווכח, אם תקרא לעומק את ההודעה שלי תמצא שכתבתי "רק שהשבט זה לא אוסטרלי, אלא ניו זילנדי, אבל זה פרקטיקלי אותו דבר אז זה לא נחשב", אל תתעצבן, מעולם לא אמרתי שזה לא דומה, רק ציינתי שלמרות שהן נורא קרובות גם פיזית וגם בהמון בחינות אחרות, הן עדיין לא אותה מדינה בדיוק../images/Emo3.gif.

אני לא מתעצבן, אני רק...

אומר ומסביר מהי ניו זילנד ולאן היא קשורה. כי גם מי שגר בניו זילנד יש לו אזרחות אוסטרלית, זה כמו למשל קנדה שבארה"ב, היא לא קשורה ל 52 מדינות של ארה"ב, היא מדינה בפני עצמה, אבל היא נימצאת בתוך יבשת אמריקה, וכל מי שגר בקנדה או ב 52 מדינות של ארה"ב אז יש לו אזרחות אמריקנית. אותו דבר באוסטרליה כל מי שגר ב 6 מדינות ו 8 איים שבתוכה, מחזיק באזרחות אוסטרלית.

למעלה