סוף סוף התפנתי...

סוף סוף התפנתי...

קודם כל שלום לכולם. אולי נדמה שאני חדשה פה אבל למעשה אני פועלת כשותף סמוי לפורום זה כארבעה חודשים. אני אמא של איה המקסימה שישנה לה עכשיו ואיפשרה לי לכתוב כמה מילים. אני חייבת לציין שכמעט ולא היתה פעם שבה נכנסתי לפורום ולא הזדקקתי לטישו. ריגושים רצים פה חופשי... עכשיו, לאחר כחודשיים בהם פעלתי מתוך עננה הזוייה של מתח מעורב בחוסר שינה מ ט ו ר ף,איה עברה לארוחה אחת בלילה וימות המשיח הגיעו. מקווה להפוך מעתה לשותפה פעילה

איזה יופי לראות אותך פה!

סופסוף גם שומעים מאמא של איה (באמת מקסימה!) ולא רק מאבא... כל יום עם הניסים הקטנים שלנו הוא ריגוש. כל צעד, כל נשימה (לבד, בלי חמצן!), כל חיוך, כל הרמת ראש, כל התהפכות - כל דבר כזה מביא אותנו לאושר שלא היה לנו אף פעם. איזה יופי שאיה ישנה טוב. את תראי שבקרוב היא גם תוותר על ארוחת הלילה ואז בכלל... אז שאיה תמשיך להקסים אתכם כל יום מחדש וכיף שהצטרפת אלינו!

engel_j

New member
כל הכבוד ../images/Emo57.gif

אז התחילו החיים הטובים , אפשר לישון בלילה. כל הכבוד לאיה ולהורים שלה

רוית, נעים להכיר

שמענו עלייך ועל ילדתך רבות. כלל ראשון לכתיבה בפורום- אף פעם לא כותבים "איה עברה לארוחה אחת בלילה, או "איה החלה לישון טוב", כי מיד אחרי שכותבים דבר כזה הלילות הופכים לבלתי נסבלים
.

יופי שעברת מסמוי לגלוי!!

אני מצטרפת לדורית: לעולם, לעולם לא להגיד שום דבר על הצלחות בשינה/אכילה. נפלא "להכיר" אותך ואל תדאגי לחוסר השינה, בסוף מתרגלים לחיות בלי! אינה

ברוכה הבאה!

כיף שהצטרפת אלינו. בהזדמנות זאת, אולי נארגן מפגש צפוני? אם אתם מעוינים תכתבו בפורום או תשלחו לי מסר. אני מוכנה לארח אצלי בשמחה.

למעלה