סוף סוף הוספתי!

סוף סוף הוספתי!

הוספתי שני פריטים לגלריית השיאים:
מודעת האבסולוט וודקה הראשונה שלי (נתלשה בחשאי מגיליון ווג של שותפתי לחדר במעונות).
גלויה תלת מימדית, המציגה את "שער השקיעה", אחת הפגודות המפורסמות ביותר ביפן (יש לי גם בול שלה), שסבתא של יותם קיבלה ממחזר יפני, אותו פגשה בשבדיה, לפני 35 שנה. נא למחוק אותי מרשימת העצלנים! אבא של נעם - לטיפולך

דרמסלה

New member
מקסים ../images/Emo99.gif

מודעות האבסולוט מדהימות (זיכרון ישן מהלינקים שצירפת בעבר), וגם זו מיוחדת. המודעה שבחרת גם מעלה אסוציאציות לגבי הקשר לעיסוקך. אק"ג , מכונת אמת. אבל לא נפתח את הדיון על השפעות התת-מודע... אגב, מגרדות לי בקצות האצבעות המממממון שאלות לגבי הסיפור המסתתר מאחורי גלויית "שער השקיעה" ... זה נשמע לי מרתק בטירוף ! אבל אני מניחה שלא כאן המקום לשתף ואני אשאר לי עם הדימיון הפורה שלי ...

איזה סיפור? תשאלי חופשי...

ולשמחתי אין כל קשר בין עיסוקי לבין מכונות אמת. מה שכן, כשראיתי את המודעה בפעם הראשונה היא הזכירה לי מכשיר אק"ג, ולזה דווקא היה קשר למה שלמדתי באותה תקופה שהתחלתי את האוסף. אז אולי כן יש פה איזה השפעת תת מודע...

rachelea

New member
על מה אתן מדברות?

הבקבוק השתכר ואלה התוצאות...
אין כאן ולו גם קו ישר אחד לרפואה...

דרמסלה

New member
גלריית יונת השלום

מי הוסיף את יונת השלום מתעכבת ברמזור ??? תמונה מ-ד-ל-י-ק-ה

החזרתי את החתולים לגלריה השיאים

כמובן בתיקון הפשלה. החתולים הללו צוירו ע"י צייר לא מוכר לי בשם אלכסנדר סטינלן. Alexandre Steinlen.

והנה עוד גלויה שלו.

ואני מוכנה לשלוח לך אותה (עם בול והכל), אם תשלחי לי את כתובתך במסר. (יש לי גם את שתי אלה שהעלית, אבל הן ממוסגרות במסדרון...)

למעלה