סוף סוף הוא הגיע...

סוף סוף הוא הגיע...

הפרק האחרון, מצד אחד- חיכיתי לו כבר הרבה זמן,אפילו ביטלתי בייביסיטר בשביל לראות! מצד שני- מה עושים עכשיו?איך אעביר את לילות שבת הגלמודים בלי בריאן וג´סטין ואמט וטד ולינדי וגאס ו(אפילו) מייקל ואית´ן שלי? *אני מתנחמת בעובדה שמה-27 בנובמבר משודרים פרקים של העונה ה1+2 כל יום!! ב00:00 בלילה. עד אז אני פותחת שרשור תמונות מכל העונות (רק כדיי להמתיק את הגלולה).

maayan15

New member
אבל...אבל...אבל...

אני רוצה "הכי גאים שיש", אני רוצה "הכי גאים שיש", אני רוצה "הכי גאים שיש" אני רוצה "הכי גאים שיש", אני רוצה "הכי גאים שיש", אני רוצה "הכי גאים שיש" אני רוצה "הכי גאים שיש", אני רוצה "הכי גאים שיש", אני רוצה "הכי גאים שיש" אני רוצה "הכי גאים שיש", אני רוצה "הכי גאים שיש", אני רוצה "הכי גאים שיש" אני רוצה "הכי גאים שיש", אני רוצה "הכי גאים שיש", אני רוצה "הכי גאים שיש" אני רוצה "הכי גאים שיש", אני רוצה "הכי גאים שיש", אני רוצה "הכי גאים שיש" אני רוצה "הכי גאים שיש", אני רוצה "הכי גאים שיש", אני רוצה "הכי גאים שיש" אני רוצה "הכי גאים שיש", אני רוצה "הכי גאים שיש", אני רוצה "הכי גאים שיש" אני רוצה "הכי גאים שיש", אני רוצה "הכי גאים שיש", אני רוצה "הכי גאים שיש".... וכמו שאומרים "שלא ייגמר לעולם..."
יש לי דמעות בעיניים...לא התאפקת..היית חייבת להזכיר שזה הפרק האחרון....אני לא כועסת...סתם עצובה...ומדוכאת....

27 בנובמבר?????????

אבל זה עוד המוווווווווווווווון זמן!!!!!!!! מה אני אעשה? ועוד אני יודעת שלא כל פרק אני אוכל לראות בגלל שעות אפס בלאגנים.... באסה....

HiLaloSh

New member
דיייי!!

אני לא יכולה אפילו לתאר את הרגשתי! im sssooo sad! כל כך הרבה זמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למרות שאני נורא שמחה מצד שני לראות שוב את ככככללל הפרקים הגאונים והיפים שאני כ"כ אוהבת:)

למעלה