סוף סוף בבית

ענתי44

New member
סוף סוף בבית../images/Emo82.gif

הבדיקה עצמה לא היתה נוראית. אבל בלי מכונית זה סיפור להגיע למרכז הרפואי הזה. אוטובוס שנוסע פעם ב... שעושה סיבוב ארוך. בקיצור סיוט. התוצאות יגיעו דרך האינטרנט בעוד כשבוע. אבל קיבלתי את הדיסק. מחר אני אפנה לרופא ואראה מה הוא רוצה, להמתין על התוצאה המפוענחת או להיעזר בדיסק. תודה לכל המטלפנים והמאחלים והמעודדים.

zs1957

New member
ענתי, בשורות טובות אינשאללה

יהיה טוב. כל ירידה היא לצורך עליה. מתפללת לשלומך . שיעבור הכל בשלום. חיבוקים ונשיקות זהבה

אגסיל

New member
ענתי יקרה, מאחלת לך רק טוב../images/Emo24.gif

שהכל יעבור בקלות ובמהירות. מחזקת אותך בחיבוק ענק ומקווה בשבילך שתהיי כבר אחרי הכל חזקה ובריאה. שיהיה לך יום נפלא וכמובן לכל חברי הפורום שמזמן לא הגבתי להם. אני מתאוששת עכשיו אחרי טיפול ומקווה לטוב.

ענתי44

New member
בריאות לכולנו../images/Emo57.gif

לילי יקירה, אני מאחלת לך המון בריאות ושהטיפול הקרובים יהיו מוצלחים עם פחות תופעות קשות ויניבו את התוצאה הצפוייה- החלמה מלאה אני משתגעת מהתנהלות של קופת חולים אצלנו. אותה מרפאת גסטרו, שבמשך חודשים, בקיץ09, טירטרו אותי באמתלות שונות ולא נתנו לי תור לגסטרו, עד שהגעתי בוכה עם כאבים להנהלת המרפאה. ואשר לו היו נותנים לי תור בזמן היה נחסך ממני סבל מיותר, ממשיכים בהתנהלות קלוקלת. התקשרתי לפקידת הגסטרו והסברתי לה שבידי הדיסק עם התוצאות, ושתפנה לרופא לשאול האם הוא רוצה שאני אביא לו את הדיסק או שנכחה לפיענוח בעוד שבוע. היא הודיעה לי שהרופא עסוק בפעולות ושאתקשר שוב בצהרים. כשאני הייתי בתור, היו לא מעט פעמים שפקידה או אחות נכנסה אליו לבירור, וכך גם עושים במחלקה בבית חולים. ביקשתי שתרשום לו הודעה והיא סירבה כי " פתקים הולכים לי לאיבוד" הבעיה שלתפוס אותם בטלפון זו בעייה והגישה שלה פשוט מקוממת.

ענתי אל תוותרי לפקידוניות הללו

לא לוותר זו תמיד העיצה שאת נותנת לאחרים במקרים דומים. הפעם העיצה היא לך: אל תוותרי

ענתי44

New member
התקשרתי שוב

ופקידה אחרת אמרה שהיא כרגע לא נמצאת ולהתקשר שוב, לא האמנתי על עצמי איך שצעקתי על ההתנהגות הזו ואז הפלא ופלא נמצאה הפקידה האבודה שביררה ואמרה שיש להמתין לתוצאה המפוענחת ולגשת איתה קודם לכירוג, ואני עייפה ממאבקים והחלטתי להמתין את העשרה ימים ואז לזרום עם המערכת המסורבלת הזו.

למעלה