סוף סוף אני בבית!

Ron Da Chron

New member
סוף סוף אני בבית!

לא יודע אם שמעתם את המשפט "הדבר היחידי שמורעל באמת במחנה 80, זה האוכל..." אז קבלו הערכה אישית שלי שהמשפט הזה מאוד צודק
אז איך החיים ? אני ממש מנותק מהמציאות... מה זה מכבי פתח תקווה וגביע אופ"א ומה הקשר בינהם? פשוט כשחזרתי מהצבא יום שני (בפעם הראשונה מאז שהתגייסתי) ראיתי שלט ענקי בכניסה לפתח תקווה... או שזה היה פשוט חלום ... אני לא יודע.

מיכל שב

New member
תגיד, עדיין ישנים באוהלים

במחנה 80? כשעשיתי טירונות שם אז ישנו במין טרומים כאלה. קראו להם הילטון בזמנו

Ron Da Chron

New member
חחח במקרה גם אני ישן ב"הילטון"

מן בניין כזה של 3 קומות.. וכן ישנים שם עדיין באוהלים אבל היה לי מזל (או שלא כשחושבים על החמין ביום שישי) ... סעמק, הנשק ווואי איזה חרא זה... צעצוע חמוד כזה ששוקל 3 קילוגרם ואי אפשר להשתמש בו... ויש תחמושת שהיא שלי בבית )= כמה שזה מפתה ...

מיכל שב

New member
מפתה??? ממש לא!../images/Emo46.gif

נשק זה לא צעצוע. נשק זה לא משחק. נשק זו מכונת ירי וככה צריך להתייחס אליה. התוצאות של ירי הן קטלניות! בתור מי שסיימה את השירות שלה במחלקת בטיחות, שם חקרנו תאונות של ירי, תאמין לי שאתה לא רוצה לשחק איתו או שמישהו אחר ישחק איתו.

Bardug0

New member
בסדר, הוא לא אמר שהוא הולך להשתגע

גם היכולת לנסוע במהירות 200 קמ"ש מפתה, ואני לא עושה את זה....

Ron Da Chron

New member
טיול שנתי? ממש אבל ממממש לא ../images/Emo7.gif

קמים ב5 בבוקר 15 דקות וצריך להיות ב "ח" מדוגמת בחוץ... עזבי את העבודה שכל היום עושים משהו ואין זמן לעצמך בכלל וכל דבר שם זה על זמן ויש גם את כל הקטע של ההקשבים שם... יש לי מפקד רוסי (ויטלי) והוא מה זה קורע מצחוק, עברית הוא לא יודע לדבר נכון "שניות ארוכים" וכשהוא אומר "נראה לכם שזה הקשב של מחלקה ג?!פשוט ביייייייזיווווננני (במבטא רוסי מאוד כבד)" ואז הוא גם שואל אותי אם יש משהו שמצחיק אותי כי אני מתפקע מצחוק מה"פשוטטט ביזיווווני" (במבטא רוסי כבד) ...

Ron Da Chron

New member
אני לא זוכר שבטיול שנתי נתנו לי

עונש 20 שכיבות שמיכה על שהתגרדתי ואחר כך עוד 20 בגלל שהתחלתי לעשות שכיבות שמיכה בלי להגיד "כן המפקדת"

רויתג

New member
הכל משחק אחד גדול.

תסיים את הטירונות, תגיע ליחידה שלך (אני מבינה שאתה לא קרבי, נכון?) ותראה כמה שטויות עושים כי קוראים לזה צבא. צריך לנשום עמוק ולחקות שיעבור..... שיעבור בקלות ובמהירות.

Bardug0

New member
טירונות זה הכי כיף

אם כל השירות היה כמו טירונות, הייתי עושה 3 שנים ככה בכיף.. אני עשיתי בזיקים, ששם המשמעת משום מה יותר נוקשה אבל זה דווקא מה שעושה את זה יותר כיף... זה היה באוהלים, בחורף (פברואר). השבועיים הראשונים היו הכי גשומים שחוויתי אי-פעם(אין כמו להתגייס ביום ראשון ולסגור את השבת הראשונה). וזה גם היה 02 מוגבר, אז בכל זאת היה קצת כבד יותר מסתם טירונות של ג'ובניקים.. מה שכן, האוכל שם דווקא היה סבבה...

למעלה