סוף מעגל

סוף מעגל

וכשסגרתי את הדלת הכל כבר נגמר מה שהיה אתמול כבר לא יהיה מחר, עוד רגע אחד אני הולך ואין לי כוונות לחזור מה שהיה שלם בליבי, עכשיו כבר יש בו חור חלל של ריקנות של זכרון חלל שלי אישית אומר המון, חלל שאומר לי שהנה סגרתי מעגל חלל שאומר לי שמישהו עצר את הגלגל, ואין אני יודע מתי הגלגל ישוב להסתובב על צירו והאם עוד המלך ישוב אי פעם אל עירו. הולך ומתרחק, משאיר רק זכרון למה שהייתי, למה שהיית, למה שהיה ביננו, והיה המון נכון שלא הכל היה ורוד, הרי אף אחד אינו מושלם, ולא תמיד אתה צודק גם אם תנסה לשחק אותה תם והאגדה דברה על ארבעה בנים חכם - אני חושב באופן יחסי שאני כן רשע - ממש לא אני תם - אולי לפעמים ושאינו יודע לשאול - ממש ממש לא אני, הרי שאני פותח את הפה קשה לי לסגור ולא הביישן למד. אז עוד רגע המפתח מסתובב בסויץ לוגם לי מהכוס עוד כמה שלוקים של מיץ, הכל כבר ארוז על גב מכונית המסע, עוד רגע ואסע. עוד ליטוף קטן לשני הכלבים, שהבאנו לשמור על הבית עוד מבט אחרון לעבר עץ הזית, עוד מבט חטוף לעבר בריכת הדגים שבניתי בגינה פעם פרחה פה האהבה היום היא איננה. כניסה אחרונה למחסן, מביט בכלוב הציפורים ובעוד שעה שעתיים אני כבר נוחת בבית ההורים, את הולכת להשאר כאן לבד, והפעם אני נוסע ממך לעד ***חבר`ה בואו באמת נעלה רמה בפורום****** שבת שלום - קפצתי לביקור

מרי-לו

New member
סוף...

לכל התחלה יש גם סוף, ובכל כאב יש גם שחוק. כאב - לפרידה הקשה, ושחוק - להמשך הבא.

אלמוגית

New member
קפצתי לך

קפצתי כמו שאומרים כאשר נסגרת דלת. נפתח חלון. כמה עצוב לקרא את הקטע הזה. אני מקווה בשבילך עם כל הלב שתמצא דרך חדשה חיים חדשים. תמיד צריך לקוות. אף פעם לא להתיאש עוד תצחק על הימים האלה עוד תזרח השמש בשבילך זה אני מאמינה מכינרת אחרת

למעלה