סוף לריבים...

king kazabubu

New member
סוף לריבים...

מעכשיו אני לא מוחק הודעות יותר... אני מגביל... וג'יטו, ברוך הבא לפורום.. אם עוד פעם תציף ככה אני חוסם אותך. זה לא צ'אט פה... לא פותחים הודעה חדשה כל שתי דקות. ללינקי וגוקוססג'3 או 2 לא זוכר ולא משנה... כדאי מאוד להפסיק לריב. חסימה ראשונה זה לשבועיים חסימה שניה לחודש חסימה שלישית חצי שנה. לא רוצה לחסום אף אחד... תודה על תשומת הלב והתחשבות...

king kazabubu

New member
אתה לא.

אף אחד לא יכול להיות מנהל בפורום. מנהלי הפורום שבכל זאת מנהלים איתי את הפורום אלו אנשים שאני בחרתי אחרי המון מחשבה והתייעצות עם מנהלת הפורומים הכללית.

king kazabubu

New member
זה לא קשור בכלל

רוי בזמנו היה בן 15 כשהוא הצטרף לניהול. ואני אעריך את זה אם תפסיקו לדון בעניין, לא פתחתי את השרשור הזה שיהפוך לשרשור "איך אני הופך למנהל". למרות שזה מזכיר לי את השבועיים הראשונים של הפורום

king kazabubu

New member
אולי בקטע של פתיחת פורומים חדשים

ואני יודע על השינויים. בכל זאת אני מנהל אתה יודע...

FireZeroX

New member
אז אם לא איך אני יכול לפתוח פורום

חדש בשם דראגון בול ג'יטי ולנהל אותו?

gokussj2

New member
חחח אני יודע למה אתה רוצה...

נלמרות שפה מדברים על הכל ואז כביכול אתה פותח פורום זהה לזה , עדין אתה רוצה כיוון שהמטרה העיקרית היא שאם מישהו מעצבן אותך יהיה לך התענוג לחסום אותו ואני לא אנקוב בשמות...

FireZeroX

New member
לא, בעיקרון כי יש בפורום הזה קצת

יותר מדי "בן זונה". טוב, זה אומר שזו סתירה. כן. בדיוק עלית על מה שרציתי. זהו. ואשקלוני, איך אתה יכול ואני לא?

MaceWindu

New member
אתה לא יכול והוא כן מסיבה פשוטה...

לתפוז יש מגבלות גילים, המינימום זה 16.. אתה מתחת ל16 כל מי שראית שפתח פורום והוא מתחת ל16 כנראה הוא פתח לפני שתפוז שינו את המגבלות שלהם, זה ההסבר הכי פשוט. אבל להצתרף לפורום, זה אין בעיה.. כל עוד המנהל שלו רוצה בכך..

Brolly

New member
חחחחחח, כן

כשכולם(כולל אותי) שאלו למה הם לא נבחרו להיות המנהלים של הפורום חחחחחח

למעלה